Kevään ensimmäiset merkit BMuir-mallistossa

Balmuir-blogi 28. tammikuuta 2020

Auringon valon lisääntyessä mieli kaipaa piristystä. BMuir-malliston kevään ensimmäiset uutuudet ovat jo saatavilla verkkokaupassa ja Balmuir Brand Storeissa. Raikkaat pastellisävyt vaaleansininen, vaaleanpunainen, koralli ja vaaleanvihreä tuovat tuulahduksen kevättä tyyliisi.

 BMuir Gail-neuletakki

 

Alpakkamallistomme täydentyy lyhyellä, ribatulla Gail-neuletakilla, joka on saatavilla vaaleansinisenä ja -harmaana, sekä beigenä. Klassinen neuletakki on helppo yhdistää niin farkkujen, hameiden kuin mekkojen kanssa, ja se sopii loistavasti toimistolle ja vapaa-ajan pukeutumiseen. Myös Giselle-neuletakkia on saatavilla uusissa väreissä vaaleansinisenä ja beigenä.

 

BMuir Adriana

Balmuir Adalyn-pipo

Balmuir Adalyn

BMuir Arian

 

Mohair-sekoitteesta valmistetut Arian-neuletakki ja Adriana-neule ovat mallistomme uusimpia tulokkaita. Monikäyttöiset, ilmavat neuleet yhdistyvät kauniisti samasta materiaalista valmistettuihin Adalyn-asusteisiin. Muhkea, ribattu pipo ja kaulaliina lämmittävät ihanasti kirpeän kuulaassa kevättalvessa. Saatavilla on niin herkullisia pastellisävyjä kuin klassista mustaa ja harmaata.

 

 

BMuir Valencia

Balmuir Venla

 

Upeaa Valencia-kashmirneuletta on nyt saatavilla keväisissä sävyissä vaaleansinisenä ja korallina. Ribattu, moderni neule on vaatekaapin taattu suosikki moneen tilaisuuteen. Kashmirmalliston uusin tulokas on kaunis Venla-neuletakki, jonka naiselliset yksityiskohdat, taskut ja rento, suora malli tekevät takista erityisen monikäyttöisen.

 

 

BMuir Adriana