Asukollaasit

Asukollaasit
 

Valmistaudu matkalle – 3 tyyliä erilaisiin lomakohteisiin

Hiihtolomakauden lähestyessä mieli vetää seikkailuun. Lähtisitkö mieluiten vuoristoon laskettelemaan, etelän lämpimiin, vehreisiin puutarhoihin vai kaupunkikohteeseen shoppailemaan ja kiertelemään museoita? Olipa kohteesi mikä tahansa, Balmuirilta löydät asusteet, jotka tekevät matkastasi entistäkin erityisemmän. Olemme koonneet upeita asukokonaisuuksia, joilla viimeistelet matkatyylisi. Kashmirista valmistetut vaatteet toimivat niin lennoilla, hotellihuoneessa kuin kaupungillakin. Laadukkaassa laukussa kannat mukanasi päivän aikana tarvitsemasi esineet tyylillä, ja passikotelossa pidät kätevästi saatavilla niin passisi kuin matkustusasiakirjasi. Kauniit huivit ja päähineet viimeistelevät tyylin. 

Hanki tyylikkäimmät asusteet matkalle nyt! > Puuterilunta ja jylhää vuoristoa

Miellyttävän pehmeät kashmirvaatteemme pitävät sinut lämpimänä kylmemmässäkin ilmastossa. Keväinen tyyli syntyy yhdistelemällä ajankohtaisia hiekan ja vaaleansinisen sävyjä. Laukkumallistomme uusin tulokas Elise-vyölaukku on täydellinen lisä matkalle, sillä voit käyttää sitä joko vyötäröllä tai olkalaukkuna.

Vehreitä puutarhoja ja nautiskelua

Lämpimämpään lomaan kannattaa varustautua suojaavalla panamahatulla. Silkkihuivi tuo uutta ilmettä asuun kuin asuun. Suuremmassa Estelle-shopperlaukussa kannat mukanasi kaiken tarpeellisen.

Kulttuuria ja kaupungin vilinää

Lyhyemmälle kaupunkilomalle pakataan mukaan monikäyttöiset suosikkivaatteet, joiden ilmettä muutetaan tyylikkäillä asusteilla. Nahkaiseen passikoteloon saat passin lisäksi talteen tärkeimmät kortit ja matkustusdokumentit. Halutessasi personoimme passikotelon nimikirjaimillasi.

 

Hanki tyylikkäimmät asusteet matkalle nyt! > 

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva