Erikoistarjoukset

Erikoistarjoukset

Black Week -erikoisedut

Tutustu Black Weekin erikoistarjouksiin. Valikoima kodin ja muodin tuotteita -40 %. Edut ovat voimassa verkkokaupassa ja Balmuir-liikkeissä ma 27.11. saakka. Muista myös -25 % etu normaalihintaisesta mallistosta koodilla BLACK25. Kampanjasäännöt >

Balmuir Black Week

Black Week -erikoisedut -40 %

Balmuir Black Week on alkanut. Balmuir tarjoaa erikoisedun -40 %, tarkasti valikoituihin tuotteisiin. Tutustu mallistoomme ja löydä korkealuokkainen kosmetiikka, kestävät luonnonmateriaalit ja ajatonta muotia.

Normaalihintainen mallisto -25 %

Normaalihintainen Balmuir-valikoima -25 % sekä erikoisetuja -40 %. Hyödynnä -25 % etu lisäämällä tuotteet ostoskoriin ja anna koodi BLACK25. Kampanja on voimassa verkkokaupassa ja Helsingin, Oulun ja Rovaniemen Balmuir-liikkeissä maanantaihin 27.11. saakka. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin. -25 % etu ei koske lahjakortteja.

Erikoisedut -40 %
Valikoima tuotteita -40 % eduin. Erikoisedut ovat voimassa maanantaihin 27.11. saakka. Erikoisedut vaihtelevat toimipisteittäin. Tarkista tuotteiden liikekohtainen saatavuus verkkokaupasta. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin.

Tuotteiden toimitukset
Toimitamme yli 100 € verkkokauppatilaukset maksutta noutopisteisiin Suomessa. Toimitusajat saattavat olla kampanjan aikana normaalia pidemmät. Tuotteet lahjapaketoidaan, jos valitset lahjapaketoinnin kassalla.

 

Kampanja on päättynyt. Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä Balmuirin kampanjoista ja uutuuksista.

Toimitusajat voivat olla kampanjan aikana normaalia pidemmät. Edut eivät ole voimassa Balmuir Outletissa tai Balmuir Concept Store Helsinki Airportissa. Katso Balmuir-liikkeiden aukioloajat >