Kampanja2

Mifuko x Balmuir -tuotteet -30% elokuun ajan

Tarjoamme käsin valmistetut Mifuko x Balmuir -tuotteet -30% alennettuun hintaan ajalla 1.8.2023 - 31.8.2023. Etua ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai kampanjoihin.

Balmuir x Mifuko -lifestyle-mallisto -30%

Tarjoamme käsin valmistetut Mifuko x Balmuir -tuotteet -30% alennettuun hintaan ajalla 1.8.2023 - 31.8.2023.

Etua ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai kampanjoihin. Kampanjasäännöt.

Balmuir ja Mifuko -lifestyle-mallisto sisältää ajattomia ja kauniita käsityötuotteita, joiden tarkoitus on tuottaa iloa sekä käyttäjälle että tuotteen valmistajalle Ghanassa. Malliston tuotteet valmistetaan käsityöperinteitä kunnioittaen vahvasta, aikaa kestävästä elefanttiheinästä, joka kasvaa villinä Pohjois-Ghanassa. Tuotteet valmistetaan perinteisillä punontatekniikoilla, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin kestäviä. Mifukon ympäristöystävälliset, käsin punotut tuotteet rohkaisevat paikallisia naisia yrittäjyyteen ja itsenäisyyteen sekä antavat mahdollisuuden itsenäiseen tulonhankintaan. Jokainen tuote sisältää kortin, jonka on allekirjoittanut tuotteen valmistanut artesaani. 

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Balmuir x Mifuko -lifestylemallisto

Tarjoamme käsin valmistetut Mifuko x Balmuir -tuotteet -30% alennettuun hintaan ajalla 1.8.2023 - 31.8.2023.

Balmuir ja Mifuko -malliston keskiössä on käsityöperinne ja sen taidon ylläpitäminen. Mallisto sisältää ajattomia ja kauniita käsityötuotteita, joiden tarkoitus on tuottaa iloa sekä käyttäjälle että tuotteen valmistajalle Ghanassa. Malliston tuotteita ovat korilaukku, koritarjotin ja lyhty, joka on saatavilla kahdessa eri koossa.

Mifuko Oy

Mifuko on suomalainen design-yritys, jonka tavoitteena on parantaa naisten hyvinvointia Afrikan maaseutualueilla. Mifuko-koreja ja -sisustustuotteita valmistaa yli 1300 naiskäsityöläistä Kenian, Tansanian ja Ghanan maaseudulla, ja niitä myydään yli 30 maassa. Mifukon tuotanto perustuu reilun kaupan periaatteisiin: reilu palkka ja jatkuvat tilaukset turvaavat tulevaisuutta ja tukevat koko yhteisön hyvinvointia. Jokainen Mifuko-tuote on ainutlaatuinen, käsintehty esine, jossa yhdistyvät moderni pohjoismainen muotoilu ja perinteinen afrikkalainen käsityö. Jokainen Mifuko-tuote kantaa tekijänsä nimeä.