Saaga-poronmokkahansikkaat

Alkaen 199,00 €
Varastossa

Tyylikkäät, erityisesti naisille suunnitellut Saaga-hansikkaat ovat upea, elegantti lisä syys- ja talviasuun.

Tyylikkäät, erityisesti naisille suunnitellut Saaga-hansikkaat ovat upea, elegantti lisä syys- ja talviasuun. Hansikkaiden 100 % kashmirvuori ihastuttaa pehmeydellään ja lämmittää viileämmälläkin säällä. Hansikkaat on valmistettu suomalaisesta erittäin korkealaatuisesta, kestävästä poronnahasta, jonka keveys ja silkinpehmeys tuntuvat miellyttävältä iholla.

Lisätietoja
SKUsaaga-reindeer-suede-gloves-ebano
VäriEbano
Hoito-ohjeKuivapesu
ValmistusmaaUnkari
Materiaali100% suomalainen poron mokkanahka, Vuori: 100 % kashmir
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
LisätiedotNaisten mallisto
Muuta

Balmuirin poronnahkatuotteet on käsitelty vettä- ja likaahylkiviksi. Laadukkaiden Balmuir -hansikkaiden klassinen värivalikoima on helppo yhdistää tyylikkääseen kaupunkipukeutumiseen. Erinomainen lahjaidea hienoimpia, luonnollisia materiaaleja arvostavalle käyttäjälle.

Kaikki käsineet

Hoitohje nahkahansikkaille

Balmuirin hansikkaat valmistetaan korkealaatuisesta, suomalaisesta poronnahasta. Poronnahka on materiaalina ylellinen ja kevyt, mutta kestävä. Hansikkaissa käytetty poronnahka on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi. Balmuirin poronnahkatuotteiden materiaali saadaan Pohjanmaalla Kruunupyyssä sijaitsevalta Ahlskog Tannerylta.

Huomioithan seuraavat ohjeet:

  • Vältä kuumuutta ja suoraa auringonvaloa sekä kosteutta.

  • Likatahrat ja mahdollisen kosteuden voi puhdistaa nahkealla ja värjäämättömällä liinalla ja antaa tuotteen kuivua hyvin ilmastoidussa tilassa. Saippuaa ja liuottimia tulee välttää.

  • Vesi, öljy, kosmetiikkatuotteet ja terävät tai värjäävät materiaalit voivat jättää pintaan läikkiä tai naarmuja. Vältä niiden kosketusta tuotteeseen.

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden