Positano-tuoksukynttilä

Alkaen 90,00 €
Varastossa

Positano-tuoksukynttilä on kaunis sisustuselementti, joka luo pehmeän tuoksumaailman kotiin. Harmaan Positano-tuoksukynttilän tuoksumaailma koostuu pehmeistä luonnonläheisistä, puisista tuoksuista, joita piristää mausteiset vivahteet ja makea balsamico.

Tuoksukynttilä on valmistettu mineraali – ja kasvivahoista ja valettu käsin huurrettuun lasiastiaan. jota koristaa Balmuir-logo. L-koon kynttilässä on kolme sydäntä ja XL-koon kynttilässä on 4 sydäntä.

Positano-tuoksukynttilä on valmistettu mineraali – ja kasvivahoista ja valettu käsin huurrettuun lasiastiaan. jota koristaa Balmuir-logo. L-koon kynttilässä on kolme sydäntä ja XL-koon kynttilässä on 4 sydäntä. Tuote on saatavilla kolmessa eri tuoksussa. Positano-tuoksukynttilä on myös erinomainen lahjaidea, jonka voit tilata valmiiksi paketoituna, kun valitset lahjapaketoinnin kassalla.

Lisätietoja
SKUpositano-scented-candle-grey
VäriHarmaa
Muut mitatL-koossa on 3 sydänlankaa, XL-koossa 4 sydänlankaa
ValmistusmaaPuola
MateriaaliKasvisvaha
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
TuoksuGrey. Ensituoksu: lämpimät puiset vivahteet, makea balsamico. Sydäntuoksu: santelipuu, mausteinen. Pohjatuoksu: santelipuu, myski, ambra
Muuta

Saatavilla vain Euroopan maissa.

Kaikki kodin tuoksut

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä