Newport-lyhty

Alkaen 80,00 €
Varastossa
Tunnelmallinen New Port -kynttilälyhty heijastaa kauniisti valoa ympärilleen. Käsityönä valmistetussa, graafisesti kuvioidussa lasissa on eläväinen pinta.

Tunnelmallinen New Port -kynttilälyhty heijastaa kauniisti valoa ympärilleen. Käsityönä valmistetussa, graafisesti kuvioidussa lasissa on eläväinen pinta, jossa näkyy lasinpuhaltajan ainutlaatuinen työnjälki. Jokainen lyhty onkin oma uniikki kappaleensa. Lyhdyn sisäpohja on hyvä alusta kynttilälle. Lyhtyä voi käyttää myös maljakkona leikkokukille.

Lisätietoja
SKUnewport-cylinder-lantern
VäriKirkas
Hoito-ohjeKäsinpesu
ValmistusmaaPuola
MateriaaliLasi
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
Muuta

Kristallit

Hoito-ohje kristallilaseille

Balmuirin ainutlaatuinen kristallikokoelma edustaa satoja vuosia vanhaa, hienointa eurooppalaista valmistusperinnettä. Upea yhdistelmä kristallia ja ajatonta, kaunista designia tuo juhlantuntua kaikkiin tilanteisiin. Tuotteet on valmistettu lyijyttömästä kristallista Tšekeissä. Balmuir-kristallit ovat erinomainen lahjaidea laatutuotteiden ja hyvän juoman ystävälle. Kristallilaseille suositellaan käsinpesua.
    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä