New York -untuvaliivi

Alkaen 450,00 €
Varastossa
Elegantisti hohtavassa New York -untuvaliivissä on hyvin istuva olkalinja, taskut piilovetoketjulla ja kaunis shaalikaulus. Moderni untuvaliivi on lämmin, monipuolinen ja tuotettu RDS:n mukaisesti.

New York -untuvaliivissä on istuva olkalinja, taskut piilovetoketjulla ja kaunis shaalikaulus. 100 % kierrätetystä polyesteristä tehty vuori on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi. Liivin valmistuksessa on käytetty 4-kerrostekniikkaa ehkäisemään untuvan läpituloa kankaasta. Lämmin ja monipuolinen New York -untuvaliivi on tuotettu vastuullisen höyhen standardin mukaisesti.

Lisätietoja
SKUnew-york-down-vest-coat-black
VäriMusta
Yksityiskohtien väriHopea
Kokotiedot

Pituus 66 cm koossa 36. Tutustu mittataulukkoon >

Hoito-ohjeKuivapesu
ValmistusmaaKiina
MateriaaliPäällyskangas: 100 % kierrätetty polyamidi 90 % ankan untuva 10 % ankan höyhen
PakkausBalmuir-pukupussi
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
SesonkiTalvi
Muuta

Untuvatakit on käsitelty likaa ja vettä hylkiväksi. Takit on valmistettu 4-kerrostekniikalla eli untuvatäyte on lisätty päälli- ja vuorikankaan väliin erilliseen pussiin. Näin minimoidaan untuvan ja höyhenten tunkeutuminen kankaan tai saumojen läpi. Untuvatakkien täyte on vastuullisesti tuotettu ruokatuotannon sivutuotteena tulevaa ankan untuvaa. 

Kaikki BMuir-vaatteet

 

Huoltamalla BMuir -untuvatakkiasi oikein, tuote pysyy pidempään hyvässä kunnossa. Tahrojen puhdistukseen ja kausihuoltoon suosittelemme kemiallista pesua.

  • Säilytä takki kuivassa ja ilmavassa tilassa.
  • Takin pesuun suosittelemme asiantuntevaa kemiallista pesua.
  • Jos haluat kuitenkin pestä takkisi itse, suosittelemme pesemään tuote nurinpäin käännettynä, vyö irrotettuna, väljässä vedessä ja vain pienellä määrällä pesuainetta. Käytäthän rumpukuivausta haalealla lämpötilalla ja pöyhi tarvittaessa kuivauksen aikana, jotta untuvat levittyvät tasaisesti vesipesun jälkeen.
    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä