New York -untuvatakki

Alkaen 590,00 €
Varastossa

New York -untuvatakissa on istuva olkalinja, taskut piilovetoketjulla ja kaunis shaalikaulus. Pitkä untuvatakki on lämmin ja tuntuu miellyttävältä päällä. Takissa on irrotettava vyö lisäämässä käyttömukavuutta sekä edessä käytännöllinen nepparikiinnitys. 

New York -untuvatakissa on istuva olkalinja, taskut piilovetoketjulla ja kaunis shaalikaulus. Pitkä untuvatakki tuntuu lämpimältä ja miellyttävältä päällä. Takissa on irrotettava vyö lisäämässä käyttömukavuutta. New York -untuvatakissa on käytetty neljän kerroksen menetelmää ehkäisemään untuvan läpituloa kankaasta.100 % kierrätetystä polyesterista valmistettu päällys- ja vuorikangas on käsitelty vettä ja likaa hylkiväksi.

Lisätietoja
SKUnew-york-down-coat-black
VäriMusta
Yksityiskohtien väriMusta
Kokotiedot

Pituus 113 cm koossa 36. Tutustu mittataulukkoon >

Mikäli harkitset kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän. 

Hoito-ohjeKuivapesu
ValmistusmaaKiina
MateriaaliPäällyskangas: 100 % kierrätetty polyamidi 90 % ankan untuva 10 % ankan höyhen
PakkausBalmuir-pukupussi
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
SesonkiTalvi
Muuta

Untuvatakit on käsitelty likaa ja vettä hylkiväksi. Takit on valmistettu 4-kerrostekniikalla eli untuvatäyte on lisätty päälli- ja vuorikankaan väliin erilliseen pussiin. Näin minimoidaan untuvan ja höyhenten tunkeutuminen kankaan tai saumojen läpi. Untuvatakkien täyte on vastuullisesti tuotettu ruokatuotannon sivutuotteena tulevaa ankan untuvaa.

Kaikki BMuir-vaatteet

Huoltamalla BMuir -untuvatakkiasi oikein, tuote pysyy pidempään hyvässä kunnossa. Tahrojen puhdistukseen ja kausihuoltoon suosittelemme kemiallista pesua.

  • Säilytä takki kuivassa ja ilmavassa tilassa.
  • Takin pesuun suosittelemme asiantuntevaa kemiallista pesua.
  • Jos haluat kuitenkin pestä takkisi itse, suosittelemme pesemään tuote nurinpäin käännettynä, vyö irrotettuna, väljässä vedessä ja vain pienellä määrällä pesuainetta. Käytäthän rumpukuivausta haalealla lämpötilalla ja pöyhi tarvittaessa kuivauksen aikana, jotta untuvat levittyvät tasaisesti vesipesun jälkeen.
    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä