Manhattan-kashmirponcho

Alkaen 560,00 €
Varastossa

Polvipituinen Manhattan-poncho on valmistettu hienoimmasta, pehmeästä 100% kashmirista. Halkioiden yksityiskohdat ja korkea poolokaulus antavat monipuoliselle poncholle ryhtiä.

Polvipituisessa Manhattan-poncho on valmistettu hienoimmasta, pehmeästä 100% kashmirista. Se on yksinkertaisen tyylikäs ja rento, erittäin monikäyttöinen asuste. Halkioiden yksityiskohdat ja korkea poolokaulus antavat poncholle ryhtiä. Manhattan-kashmirponcho on helppo yhdistää eri asukokonaisuuksiin. 

Lisätietoja
SKUmanhattan-cashmere-poncho-black
VäriMusta
Kokotiedot

Pituus 84 cm koossa S/M. Tutustu mittataulukkoon >

Hoito-ohjeKäsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Silitys tarvittaessa matalalla lämmöllä. Kuivapesua suositellaan.
ValmistusmaaKiina
Materiaali100% kashmir
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
LisätiedotNaisten mallisto
SesonkiTalvi
Muuta

Kaikki ponchot

BMuir-kashmirmallisto

BMuir-kashmirmallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmista luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteita.
BMuir-mallisto on osa Balmuir-brändiä.

Osta kashmirvaatteita

Pehmeät kashmirvaatteet

BMuir-kashmirmallisto sisältää hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja neuletakkeja, neulepuseroita, huppareita, housuja ja ponchoja. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Syksyllä 2021 lanseerattiin vaate-ja asustemallisto värjäämättömästä kashmirista. Maanläheinen värjäämätön kashmirmallisto tuo sinut lähemmäksi luontoa. Värjäämättömän kashmirin valmistusprosessissa on käytetty vähemmän kemikaaleja ja kulutettu vähemmän vettä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisemmän valinnan. Mallisto on saatavilla kauniissa, kashmirvillan luonnollisissa sävyissä. Tutustu mallistoon >


Tutustu kashmirvaatteisiin 

Vaatteet 100 % kashmirista

BMuirin 100 % kashmirtuotteet valmistetaan parhaimmasta Sisä-Mongolian kashmirista, joka on maailmanlaajuisesti arvostettua. Iholla kashmir tuntuu erittäin pehmeältä hienon ja pitkän kuitunsa ansiosta. Kashmir on myös hengittävä materiaali, eikä sähköisty herkästi.

Kashmirkuidun hienoutta mitataan microneissa. Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Balmuirin tuotteissa käytettävä kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia ja pituudeltaan 34–36 millimetriä. Pitkä kuitu ei nyppyynny yhtä helposti kuin lyhyt.


Ihastu kashmirvaatteisiin 

Huolla kashmirvaatteitasi

Pitääksesi kashmirtuotteen kauniina ja kestävänä säännöllinen huolto on tärkeää. Kashmirneuleelle tulee antaa lepopäiviä ja sitä on hyvä tuulettaa. Parhaiten neule pysyy muodossaan, kun säilytät sitä viikattuna.

Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen huolellinen käsinpesu on mahdollista. Muistathan, että kashmirtuotteet tulee muotoilla kosteana ja kuivattaa tasolla. Lue lisää hoito-ohjeista >


Osta kashmirvaatteita 

    Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

  • Tuotetta on saatavilla
  • Tuote on vähissä
  • Tuote on loppunut
  • Ei valikoimassa
  • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden