Maksutavat

Tuotteen hinta on näkyvillä tilausvaiheessa. Toimituspaikan mukaiset kulut lisätään tilaukseen, kun toimituspaikka on tiedossa. Toimituskulut on nähtävillä Toimituskulut-sivulla.

Balmuir-verkkokaupan tuotehinnat on ilmoitettu euroissa (EUR) ja ne sisältävät arvonlisäveron (ALV). Huomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla. Varaamme oikeuden teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Toimitukset EU:n ulkopuolelle ovat arvolisäverovapaita. Huomioitavaa on, että tulleja, veroja ja muita välitysmaksuja voidaan soveltaa määräpaikan mukaan ja ne peritään toimitusaikana asiakkaalta. Balmuir ei ole vastuussa näistä kuluista.

Toimitettu tilaus on Balmuirin ostotilaus. Myynti tulee sitovaksi, kun saamme maksun ja lähetämme tilauksen asiakkaalle. Balmuir-verkkokauppa pidättää itsellään oikeuden hylätä tilaukset oman harkintansa mukaan, esimerkiksi, jos tuotetiedoissa on ollut selkeä hintavirhe. Maksu on vastaanotettava ennen tilauksen vastaanottamista. Hyväksymme seuraavat luotto- ja maksukortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard sekä muut maksusivulla näkyvät verkkopankit ja maksutavat sekä laskun ja tilin. Balmuir-verkkokauppa tallentaa tilaustiedot. Tilauksen onnistumisen merkiksi lähetämme asiakkaan sähköpostiin tilausvahvistuksen, joka voidaan myös tulostaa tarvittaessa.

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla, ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

Lasku 

  • Joustava ja turvallinen maksutapa
  • Maksuaikaa aina 30 päivää
  • Laskun saatuasi voit itse päättää maksatko useammassa erässä
  • Käsittelymaksu 2,95€ (riippumatta kuukauden ostosmäärästä)

Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle. Tarjoamme Laskun yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa osoite- ja luottotietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.

Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

 

Tili 

  • Jopa 36 kuukautta maksuaikaa
  • Ei avausmaksua
  • Tilinhoitomaksu 2,95 € / kk (riippumatta kuukauden ostosmäärästä)
  • Valitset itse kuinka paljon maksat kuukaudessa
  • Tilinhoitoilmoitus lähetetään 17. päivä ja eräpäivä on seuraavan kuukauden 3. päivä
  • Vuosikorko 19,90 %

Kaikki laskutuskuukauden aikana tehdyt tilaukset kootaan yhdelle laskulle. Tarjoamme Osamaksun yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa osoite- ja luottotietosi voidaan tarkistaa. Luoton myöntäjänä toimii Avarda Oy. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

Tilin vuosikorko on 19,90 %, jolloin todellinen vuosikorko on 29,35%, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus on 1000 €. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kerralla pois.

Yleiset lainaehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät täältä.

 

------------------------------------------------------------------

 

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj, FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: +358 207 181830

 

Nätbanker

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.