Supimapuuvilla

Supimapuuvilla

Supima-puuvilla

Balmuirin suositut Lugano-pyyhkeet ja -kylpyhuonematot valmistetaan Portugalissa laadukkaasta Supima-puuvillasta. Supima on pitkäkuituinen puuvillalaatu, joka soveltuu erityisen hyvin pyyhkeiden valmistusmateriaaliksi ylellisen ja muhkean tuntunsa ansiosta. Tutustu materiaaliin ja lue hoito-ohjeet, joiden avulla pyyhkeesi säilyvät käytössä pidempään.

 

Supima-puuvilla

Mikä tekee Supima-puuvillasta laadukkaan?

 

1. Vahvempi kuitu

Supima-puuvilla on kaksi kertaa normaalia puuvillaa vahvempi, minkä ansiosta materiaali on todella kestävä ja pitkäikäinen. 

2. Pehmeämpi kangas

Pidemmät kuidut varmistavat materiaalin pehmeyden ja ylellisyyden. Supima-puuvillapyyhkeet pehmenevät käytössä, eivätkä nyppyynny. Pyyhkeet ovat muhkeita ja imukykyisiä, sillä kankaan pintatiheys on tavallista korkeampi. Kankaan pintatiheys ilmoitetaan grammana neliömetriä kohden. Lugano-pyyhkeiden neliöpaino on 720 gr.

3. Elävämmät värit

Väri tarttuu hienoihin kuituihin paremmin, mikä antaa väreille syvyyttä. Väri myös pysyy Supima-puuvillassa paremmin kuin tavallisessa puuvillassa. Lugano-pyyhkeet ovat aina saatavilla klassisissa perusväreissä sekä vaihtuvissa kauden uutuussävyissä.

4. Viljellään USA:ssa

93 % Supima-puuvillasta viljellään Kaliforniassa, 3 % Arizonassa, 2 % New Mexicossa ja 2 % Texasissa. Balmuirin Lugano-pyyhkeet valmistetaan Portugalissa.

 

 

 

 

 

 

Supima-puuvilla

Supima-puuvillapyyhkeiden hoito-ohjeet:

 

1. Pesu noin kerran viikossa

Pese pyyhkeet noin kerran viikossa. Tummat ja vaaleat värit tulee pestä erillään. Suosittelemme konepesua 60°C.

2. Vältä huuhteluainetta

Pyyhkeiden imukyky säilyy parhaimmillaan, kun ne pestään ilman huuhteluainetta.

3. Kevyt kuivaus kuivausrummussa

Pyyhkeet voi kuivata kevyesti kuivausrummussa. Rumpukuivaus lisää pyyhkeiden ilmavuutta ja pehmeyttä. Lyhyt kuivaaminen tekee pyyhkeistä muhkeat, mutta ei kuluta kangasta.

 

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Naisten lämpimät ja pehmeät huivit

Anna hienoimmista luonnonmateriaalista valmistettujen huivien lämmittää kylmällä kelillä. Villa, kashmir, alpakka ja kid mohair tuntuvat ihanan pehmeiltä ihoa vasten. Kaunis huivi on myös loistava asuste. Tilaa omasi tänään.