Kosmetiikka

Uusi kosmetiikkavalikoima

Suomessa valmistettu kosmetiikkasarja pitää sisällään sekä kasvoille että vartalolle sopivat öljyn ja mistin sekä käsille ja vartalolle tarkoitetut saippuan ja voiteen.

Tuotteissa on tarkasti valikoitu yhdistelmä ihoa hoitavia, suomalaisia ainesosia. Luomukoivunmahla, ruiskaunokkiuute ja ruusujuuriuute  sisältävät ihoa suojaavia antioksidantteja. Lisäksi pohjoinen tupasvillauute hoitaa ja kosteuttaa ihoa. 

Balmuir The Scent

Hienostunut Balmuir-tuoksu on lämpimän mausteinen ja sisältää puunvivahteita. Se luo kylpytiloihin ylellistä spa-tunnelmaa.

Ensituoksussa erottuvat mausteiset sävyt: muskotti, kaneli ja anis. Sydäntuoksu koostuu kukkaisen makeasta jasmiinista ja puunuoteista.

Sensuelli ja aromaattinen pohjatuoksusisältää meripihkaa, patsulia ja vaniljaa. 

 

Ainutlaatuiset pakkaukset

Hienostuneet lasipullot ovat uudelleenkäytettäviä ja säilyttävät tuotteiden raaka-aineet laadukkaina. Ne ovat kaunis lisä jokaisen kylpyhuoneen sisustukseen.

Kosmetiikat sopivat lahjaksi vaativaankin makuun. Ihastuttava tuliaisidea.

 

Balmuir-saippua käsille ja vartalolle

Tuoksuvassa saippuassa on ihoa hoitavaa suomalaista ruiskaunokkiuutetta, joka sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja.

Suomalainen luomukoivunmahla sisältää aminohappoja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Pohjoinen tupasvillauute hoitaa ja kosteuttaa ihoa. 

Balmuir-voide käsille ja vartalolle

Monikäyttöisessä voiteessa on ihoa hoitavaa suomalaista ruiskaunokkiuutetta, joka sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja. Suomalainen luomukoivunmahla sisältää aminohappoja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, jotka hoitavat ihoa. Pohjoinen tupasvillauute hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Pohjoinen luomuvariksenmarjamehu sisältää antioksidantteja ja flavonoideja. Suomalainen pellavansiemenöljy pehmentää, ravitsee ja hoitaa ihoa. 

Balmuir-öljy

Monikäyttöinen öljy suojaa, rauhoittaa ja kosteuttaa. Suomalainen pellavansiemenöljy pehmentää, ravitsee ja hoitaa ihoa. Hienostunut Balmuir-tuoksu on lämpimän mausteinen ja sisältää puunvivahteita. Avainlippu-tuote. Sisältää ihoa suojaavaa, rauhoittavaa ja kosteuttavaa E-vitamiinia, joka toimii myös antioksidanttina. Suomalainen pellavansiemenöljy pehmentää, ravitsee ja hoitaa ihoa. Öljy imeytyy parhaiten, kun hierot sen pehmein pyörivin liikkein hieman kostealle iholle.

Balmuir mist

Balmuir mist kasvoille ja vartalolle. Sisältää ihoa hoitavaa suomalaista luomukoivunmahlaa, jossa on aminohappoja, kivennäisaineita ja antioksidantteja. Suomalainen ruiskaunokkiuute sisältää ihoa suojaavia antioksidantteja. Pohjoinen tupasvillauute hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Suomalaisella ruusujuuriuutteella on antioksidanttisia ja ihoa suojaavia ominaisuuksia. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon ja auttaa täyteläistämään ihoa.   Suihkauta pieni määrä kädenvarren etäisyydeltä virkistämään ja kosteuttamaan. Erinomainen tuote matkalle mukaan.

Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
Rajaa tuotteita
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
We're sorry, an error has occurred while generating this content.