Giselle-neuletakki

Alkaen 91,60 € Normaali hinta 229,00 €
Varastossa
Giselle-neuletakki on pehmeää ja lämpimää alpakka-merinovillasekoitetta ja siinä on rento suoralinjainen istuvuus. Sileästä neuloksesta valmistetun neuletakin hihoissa ja helmassa on kaunis ribbineulos.

Giselle-neuletakki on pehmeää ja lämpimää alpakka-merinovillasekoitetta ja siinä on rento suoralinjainen istuvuus. Sileästä neuloksesta valmistetun neuletakin hihoissa ja helmassa on kaunis ribbineulos. Neuletakki on vaatekaapin perustuote, joka sopii hyvin sekä töihin että vapaa-aikaan.

Lisätietoja
SKUgiselle-alpaca-cardigan-charcoal-melange
VäriMeleerattu charcoal
Hoito-ohjePese tuote enintään 30°C asteen lämmössä käyttäen pientä määrää villapesuainetta. Vältä huuhteluaineen käyttöä ja vaatteen liottamista.
ValmistusmaaKiina
Materiaali32% erittäin hieno alpakka, 32% erittäin hieno merinovilla, 30% polyamidi, 6% elastaani
PakkausLahjapaketointi valittavissa kassalla
ALVHuomioithan, että tilattaessa tuotteita Suomen ulkopuolelle, ALV määräytyy toimitusmaan mukaan. Lopullinen hinta näkyy kassalla.
Muuta

Neuleissa käytetyt alpakanvillat keritään Perussa kasvatetuista alpakoista. Merinovilla on valmistettu Responsible Wool Standard (RWS) -standardin mukaisesti Australiassa. RWS-standardin tavoitteena on huolehtia lampaiden hyvinvoinnista ja pienentää laidunaluiden ympäristörasitusta. Villa on myös mulesing-vapaata. Tuotteisiin on lisätty polyamidia tuomaan lisäkestävyyttä sekä elastaania parantamaan neuleen palautumista.

Hoito-ohjeet alpakkatuotteelle

BMuir-alpakkaneuleet ja Grace-mallisto on valmistettu pehmeästä ja ilmavasta alpakka-merinovillasekoitteesta. Tuotteet valmistetaan Sisä-Mongoliassa, Kiinassa. Neuleissa käytetyt alpakanvillat keritään Perussa kasvatetuista alpakoista. Merinovilla on valmistettu Responsible Wool Standard (RWS) -standardin mukaisesti Australiassa. RWS-standardin tavoitteena on huolehtia lampaiden hyvinvoinnista ja pienentää laidunaluiden ympäristörasitusta. Villa on mulesing-vapaata. Tuotteisiin on lisätty polyamidia tuomaan lisäkestävyyttä sekä elastaania parantamaan neuleen palautumista.

Suosittelemme tuotteiden säännöllistä tuuletusta. Tuote voidaan pestä varovasti käsin pienellä määrällä villanpesuaineita. Muista, että alpakatuotteet tulisi muotoilla uudelleen kostealla ja kuivata tasaisella pinnalla.

Päivittäinen huolto:

 • Tuuleta tuote säännöllisesti. Anna tuotteelle lepopäiviä, jotta neuloksella on aikaa palautua.

 • Säilytä tuote viikattuna ilmavassa tilassa ja vältä pitkäaikaista roikottamista henkarissa.

 • Säilyttääksesi tuotteet ilmavuuden, voit harjata neuleen pintaa kevyesti vaateharjalla. Voit myös puhdistaa neuleen pintaa varovaisesti nukkakoneella. Mahdollisen irtonukan voi poistaa varovasti käsin. Huomioithan, että emme suosittele kashmirkamman tai mohairharjan käyttöä.

 • Säilytä tuote viikattuna ilmavassa tilassa ja vältä pitkäaikaista roikottamista henkarissa.

Pesuohjeet:

 • Suosittelemme kuivapesua, mutta voit myös käsinpestä tuotteen. Pese tuote käsin enintään 30 asteen lämmössä käyttäen pientä määrää villapesuainetta. Tarvittaessa voit pestä neuleen myös pesukoneessa villapesuohjelmalla. Käytä tällöinkin villapesuainetta ja laita neule pesupussiin.

 • Vältä huuhteluaineita sekä tuotteen liottamista.

 • Kääri tuote lopuksi hellästi pyyhkeeseen ja painele kevyesti turha vesi pois.

 • Tuotteet tulisi muotoilla uudelleen kosteana ja kuivattaa tasolla välttäen kohtisuoraa auringonvaloa.

 • Pintaa voi höyryttää varovasti miedolla lämmöllä, mutta silitysrauta ei saa koskea suoraan neuleen pintaan.

  Tuotteiden saatavuus kaupoissa voi vaihdella nopeasti.

 • Tuotetta on saatavilla
 • Tuote on vähissä
 • Tuote on loppunut
 • Ei valikoimassa
 • Valikoimassa - tarkista saatavuus
Valitse jokin vaihtoehdoista nähdäksesi saatavuuden

Voisit pitää myös näistä