Winston-samppanjajäähdytin

179,00 €

Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

+29,00 €

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir Winston -shampanjacooler on elegantti katseenvangitsija kattaukseesi. Winston-cooler on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja viimeistelty korkealaatuisella vesipuhvelinnahalla. Yhdessä jäiden kanssa Balmuir Winston -shampanjacooler pitää shampanjan ja viinin tarjoiluvalmiina koko illan. Winston-cooler yhdessä shampanja- tai viinilasisetin kanssa on hieno, arvostettu lahja hyvän juoman ystävälle.

Voit personoida tuotteen 29 euron lisähintaan kirjoittamalla nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Personoidun tuotteen toimitusaika saattaa olla noin viikon normaalia pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Vesipuhvelinnahka, ruostumaton teräs
Väri: Tummanruskea
Koko: Ø 23x23cm
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Intia

Yksityiskohdat

Balmuir Winston-shamppanjacooler on elegantti katseenvangitsija kattauksessasi. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä huippulaadukkain nahkaosin. Jäiden kera se pitää shamppanjan ja viinin sopivan lämpiminä koko illan. Balmuir Winston-cooler yhdessä shamppanja- tai viini-lasisetin kanssa on erinomainen lahja viinin ystäville.

Lisätiedot

Tuotekoodi 145083400