Vittoria-kashmirtunika - Light Sand Melange

0,00 €

Valitse määrä:

Vittoria-kashmirtunikassa on kauniisti laskeutuva istuvuus, lisäksi näyttävyyttä lisäävät vajaamittaiset hihat ja rullautuva ribattu kaulus. Helmoissa on halkiot molemmin puolin. Elegantti Vittoria kashmirtunika sopii loistavasti moneen asukokonaisuuteen.

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir. Erittäin hieno kashmirkuitu: 12 gauge, 15,5–16 mikro, pituus 34–36 mm.
Väri: Light sand melange
Koko: L/XL, S/M
Kokotiedot: Tutustu kokotaulukkoon >
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S/M. Koon S/M pituus on 70 cm.

Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Lue lisää kashmirneuleiden hoito-ohjeista >


Tutustu koko BMuir-kashmirmallistoon >


BMuir logo

Yksityiskohdat

Vittoria kashmirtunika on osa BMuir-mallistoa. Laadukkaasta 100% kashmirista valmistetussa, kauniisti laskeutuvassa kashmirtunikassa on vajaamittaiset hihat, ihanasti lämmittävä ribattu kaulus ja halkiot helman molemmin puolin. Elegantti Vittoria kashmirtunika sopii loistavasti moneen asukokonaisuuteen. Yhdistettynä Lausanne kashmirhousuihin saat ihanan oloasun. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Lisätiedot

Tuotekoodi vittoria-cashmere-knit-tunic-s-m-l-xl-light-sand-melange
Lisätiedot Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S/M. Koon S/M pituus on 70 cm.
Kokotiedot Tutustu kokotaulukkoon >
Lisätiedot

Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Lue lisää kashmirneuleiden hoito-ohjeista >

Tutustu koko BMuir-kashmirmallistoon >

BMuir logo

Kampanja Ei