Virtuaalinen lahjakortti sähköpostiin

1 Valitse arvo
2 Kirjoita viesti
Valitse määrä :

Ilahduta rakkaintasi tai ystävääsi Balmuirin lahjakortilla. Balmuirin lahjakortti on arvostettu lahja kaikille, jotka arvostavat laadukkaita tuotteita. Mikä parasta, voit tilata sen aivan viime minuuteilla suoraan lahjakortin saajan sähköpostiin.


Toimi näin: Valitse haluamasi summa. Lisää oma ja lahjansaajan nimi sekä sähköpostiosoite. Voit halutessasi kirjoittaa viestin lahjansaajalle. Sähköinen lahjakortti lähetetään haluttuun sähköpostiosoitteeseen välittömästi tilauksen jälkeen.


Huomaathan, että lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi. Virtuaalinen lahjakortti käy maksuksi vain Balmuir-verkkokaupassa ja sitä ei voi käyttää Balmuir Brand Storeissa. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Balmuirin virtuaalinen lahjakortti on arvostettu viime hetken lahja kaikille, jotka arvostavat laadukkaita ja ylellisiä tuotteita. Virtuaalisia lahjakortteja voi käyttää vain Balmuir-verkkokaupassa. Virtuaalinen lahjakortti toimitetaan suoraan vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen tilauksen jälkeen.

Huomaa , että lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi.Virtuaalisia lahjakortteja ei voi käyttää Balmuir Brand Storeissa. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta.

Lisätiedot

Tuotekoodi VIRTUAL_GC
Lisätiedot Ei
Kokotaulukko Ei