Virtuaalinen lahjakortti

1 Valitse arvo
2 Kirjoita viesti
Valitse määrä :

Virtuaalinen Balmuir-lahjakortti on suosittu viime hetken lahjaidea korkeaa laatua ja aitoutta arvostavalle lahjansaajalle. Valitse haluamasi summa ja tilaa lahjakortti omaan sähköpostiisi tulostusta varten tai lähetä se sähköpostitse suoraan vastaanottajalle. Lahjakortti on voimassa Balmuir-verkkokaupassa.


Huomioithan, että lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä sitä voi yhdistää alennuskoodiin. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä Balmuir Brand Storeissa. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kuukautta.

Yksityiskohdat

Virtual Balmuir Gift Card will arrive directly into your recipient's email, or alternatively send it to yourself to print off. Ideal for a last-minute present. Virtuaalinen Balmuir lahjakortti on oiva viime hetken lahjaidea. Voit tilata lahjakortin omaan sähköpostiisi tulostusta varten tai lähettää sen sähköpostitse suoraan vastaanottajalle. This is the Balmuir Advent Calendar's product of the day. Count down to the holidays with us on our digital advent calendar on Instagram. Tämä on Balmuir Joulukalenterin päivän tuote. Osallistu kanssamme joulunodotukseen Balmuirin digitaalisessa joulukalenterissa.

Lisätiedot

Tuotekoodi VIRTUAL_GC