Vicenza-kashmirtunika - Burgundy

0,00 €

Valitse määrä:

Vicenza-kashmirtunika on valmistettu korkealaatuisesta 100 % kashmirista. Kashmirtunikan mitoitus on väljä. Tunikassa on paljon kauniita yksityiskohtia, kuten venepääntie, kauniisti laskeutuva helma halkioineen, napein koristellut hihansuut sekä hopeanvärinen metallinen logo helmassa. Yhdistä tunika Lausanne-kashmirhousuihin, niin saat lämpöisen ja pehmeän oloasun.


Tutustu kokotaulukkoon.


Ostaessasi BMuir-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta. Kampa toimitetaan tuotteen mukana.


Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Lue lisää kashmirneuleiden hoito-ohjeista >


BMuir logo

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Burgundy
Koko: XS, S/M, L/XL
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S/M. Koon S/M pituus on 72cm.

Yksityiskohdat

BMuir-mallistoon kuuluva Vicenza-neuletunika on valmistettu korkealaatuisesta 100 % kashmirista. Neuleessa on paljon kauniita yksityiskohtia, kuten venepääntie, kauniisti laskeutuva helma halkioineen, napein koristellut hihansuut sekä hopeanvärinen metallinen logo helmassa. Yhdistä neule Lausanne-kashmirhousuihin, niin saat lämpöisen ja pehmeän oloasun. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia. Ostaessasi Lausanne-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta (edun arvo 5,90€). Kampa toimitetaan tuotteen mukana. Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin.

Lisätiedot

Tuotekoodi vicenza-cashmere-knit-tunic-burgundy
Lisätiedot Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S/M. Koon S/M pituus on 72cm.
Kokotaulukko Ei
Lisätiedot Ei