Verona-kynttilänjalka - Useita Kokoja

0,00 €

Valitse määrä:

Elegantti Balmuir Verona -kynttilänjalka on upea yhdistelmä kristallia ja kaunista designia. Verona-kynttilänjalka on valmistettu lyijyttömästä kristallista ja se edustaa hienointa, satoja vuosia vanhaa eurooppalaista valmistusperinnettä. Tuo illallispöytään ripaus glamouria ja näyttävyyttä yhdistämällä Verona-kynttilänjalka Balmuirin pallokynttilöihin. Verona-kynttilänjalka on myös hieno, arvostettu lahjaidea korkealaatuisia materiaaleja arvostavalle ystävälle.


Kampanjatu: Ostaessasi Verona-kynttilänjalan, saat lahjaksi Velvet- tai Glitter-pallokynttilän (edun arvo 18,9–22,90 €). Saat valita mieleisesi kynttilän lisättyäsi kynttilänjalan ostoskoriin ja antamalla koodin CANDLE. Etu voimassa sunnutaihin 17.11. saakka. Lue lisää kampanjan säännöistä >

Kuvaus
Materiaali: Lyijytön kristalli
Koko: L: 11.5x11.5x30.5cm, M: 11.5x11.5x25.4 cm, S: 11.5x11.5x21.3cm
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Tšekki

Yksityiskohdat

Balmuir Verona kristallikokoelma edustaa satoja vuosia vanhaa hienointa eurooppalaista valmistusperinnettä. Tuotteet on valmistettu lyijyttömästä kristallista.  Elegantti Verona kynttilänjalka luo juhlatunnelman kaikkiin tilaisuuksiin, ja on myös arvostettu lahja sellaisenaan tai yhdistettynä Balmuir-pallokynttilöihin.

Lisätiedot

Tuotekoodi verona-candle-stand-collection
Lisätiedot Ei
Kokotaulukko Ei
Lisätiedot Ei