Valeria-kashmirneule - Pale Pink

0,00 €

Valitse määrä:

Laadukkaasta 100 % kashmirista valmistettu Valeria-neule on osa BMuir-mallistoa. Klassinen v-aukkoinen neule on ihanan pehmeä ihoa vasten ja lämmittää viileinä päivinä. Helmaa koristaa kaunis hopeanvärinen metallinen logo. Yhdistä Valeria-kashmirneule Lausanne-kashmirhousuihin ja tee olosi mukavaksi BMuir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.


Tutustu kokotaulukkoon. Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S.


Ostaessasi BMuir-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta (edun arvo 5,90€). Kampa toimitetaan tuotteen mukana. Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin.


Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Pale pink
Koko: XS, S, M, L, XL
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Varovainen vesipesu: Pese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

Laadukkaasta 100 % kashmirista valmistettu Valeria-neule on osa BMuir-mallistoa. Klassinen v-aukkoinen neule on ihanan pehmeä ihoa vasten ja lämmittää viileinä päivinä. Helmaa koristaa kaunis hopeanvärinen metallinen logo. Yhdistä Valeria-neule Lausanne-kashmirhousuihin ja tee olosi mukavaksi BMuir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia. Tutustu kokotaulukkoon. Ostaessasi BMuir-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta (edun arvo 5,90€). Kampa toimitetaan tuotteen mukana. Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Lisätiedot

Tuotekoodi valeria-knit-xs-xl-pale-pink