Valeria-kashmirneule - Pale Pink

0,00 €

Valitse määrä:

Laadukkaasta 100 % kashmirista valmistettu Valeria-neule on osa BMuir-mallistoa. Klassinen v-aukkoinen neule on ihanan pehmeä ihoa vasten ja lämmittää viileinä päivinä. Helmaa koristaa kaunis hopeanvärinen metallinen logo. Yhdistä Valeria-kashmirneule Lausanne-kashmirhousuihin ja tee olosi mukavaksi BMuir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Kiinan Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.


Tutustu kokotaulukkoon


Ostaessasi BMuir-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta. Kampa toimitetaan tuotteen mukana. Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin.


BMuir logo

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir. Erittäin hieno kashmirkuitu: 12 gauge, 15,5–16 mikro, pituus 34–36 mm.
Väri: Pale pink
Koko: XS, S, M, L, XL
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S. Koon M pituus on 64 cm.

Yksityiskohdat

Laadukkaasta 100 % kashmirista valmistettu Valeria-neule on osa BMuir-mallistoa. Klassinen v-aukkoinen neule on ihanan pehmeä ihoa vasten ja lämmittää viileinä päivinä. Helmaa koristaa kaunis hopeanvärinen metallinen logo. Yhdistä Valeria-neule Lausanne-kashmirhousuihin ja tee olosi mukavaksi BMuir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia. Tutustu kokotaulukkoon. Ostaessasi BMuir-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta (edun arvo 5,90€). Kampa toimitetaan tuotteen mukana. Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin.

Lisätiedot

Tuotekoodi valeria-knit-xs-xl-pale-pink
Lisätiedot Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S. Koon M pituus on 64 cm.
Kokotaulukko ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla