Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Muotia ja mysteerejä

Muotia ja mysteerejä

Kirjailijayhteistyö: Silkkiä, safiireja ja salaisuuksia

Mirva Saukkolan jännitysromaanissa Silkkiä, safiireja ja salaisuuksia tyylitietoinen taideasiantuntija Saara Lehtokorpi saa eteensä vaativan tehtävän: hänen on löydettävä jalokivet, jotka venäläinen aristokraatti Sofia Ivanova salakuljetti turvaan Pietarista vallankumouksen aikaan vuonna 1917. Jollei hän onnistu, hänen parhaan ystävänsä henki on uhattuna. Tehtävä kuljettaa Saaran Helsingistä Japanin Takayamaan, New Yorkiin, Marrakechiin ja Karibialle. Välillä kirjassa matkustetaan ajassa taakse ja kohdataan Sofia, joka päätyy vallankumouksen ajan Pietarista natsien miehittämään Pariisiin ja lopulta New Yorkiin.

Kuuntele äänikirja maksutta

Balmuir ja kirjailija Mirva Saukkola tarjoavat Balmuirin asiakkaille mahdollisuuden kuunnella kirjan Silkkiä, safiireja ja salaisuuksia äänikirjana. Koodilla BALMUIR kaikki uudet BookBeat-käyttäjät saavat kokeilla palvelua maksutta 1 kk ajan (koodi on voimassa elokuun loppuun saakka). Edun saa käyttöön täältä.

Balmuir mukana seikkailuissa

Elegantin seikkailijatar Saaran elämässä myös Balmuir on aina mukana: hänen olallaan keikkuvana kassina, auringolta suojaavana panamahattuna ja mohairhuopana, jonka alle hän käpertyy turvaan pahimpina epätoivon hetkinä.

"Pujahdin laventelinliilaan, kullankimalteisilla langoilla sievistettyyn silkkitunikaan ja painoin päähäni kotimaisen Balmuirin kermansävyisen panamahatun. Aivoni jyskyttivät epätoivoisina seuraavan tehtäväni haasteista."

Kirja on myös ostettavissa Balmuir-liikkeistä Helsingin Esplanadilla ja Oulussa. Balmuir lahjoittaa myyntituoton kirjailija Mirva Saukkolan valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle, joka on HOPE Ry.