Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Kokit ja potit

Kokit ja potit

Blogiyhteistyö: Kokit ja potit

Kokit ja potit -blogi on tunnettu oivaltavista resepteistä, jotka ihastuttavat kotikokkeja ympäri Suomen. Tutustu reseptiin ja loihdi keittiössäsi herkulliset leivät, jotka päällystetään avokadotahnalla ja paahdetuilla kikherneillä. Helppo ja herkullista!

 

Avokadoleivät paahdetuilla kikherneillä

 kuudelle

 

6 viipaletta hyvää leipää

2 pientä avokadoa

2–3 rkl kaura fraichea

noin 1 rkl sitruunamehua

1 prk kikherneitä valutettuna

2 rkl oliiviöljyä

noin 1/2 tl suolaa

noin 1/2 tl savupaprikajauhetta

korianteria

 

 Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kikherneiden joukkoon öljy sekä suola ja savupaprikajauhe. Paahda kikherneitä uunissa noin 15–20 minuuttia.

 Tee avokadotahna sauvasekoittimella. Maista suolaisuus ja hapokkuus sinulle sopivaksi.

 Kokoa leivät: levitä avokadotahnaa leiville, laita päälle paahdettuja kikherneitä. Viimeistele tuoreella korianterilla.