Thea-huivi - Winter Rose

167,40 €

279,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :

Ihanan pehmeä ja pörröinen Thea-huivi on valmistettu 100 % kashmirista. Kashmir on ylellisen kuohkea ja sen pinta tuntuu pehmeältä ja hellivältä ihoa vasten. Yhdistä saman sarjan baskeriin.

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Winter rose
Koko: 40x200cm
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
Hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistetut Balmuir-huivit ovat samettisen pehmeitä ja tuntuvat miellyttävältä iholla. Säilyttääksesi neuloksen ilmavuuden, vältä käyttämästä kashmirkampaa. Mahdollisen irtonukan voi poistaa varovasti käsin. Suosittelemme kashmirtuotteiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen huolellinen käsinpesu on mahdollista.

Yksityiskohdat

100 % cashmere

Lisätiedot

Tuotekoodi 125004470
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot Hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistetut Balmuir-huivit ovat samettisen pehmeitä ja tuntuvat miellyttävältä iholla. Säilyttääksesi neuloksen ilmavuuden, vältä käyttämästä kashmirkampaa. Mahdollisen irtonukan voi poistaa varovasti käsin. Suosittelemme kashmirtuotteiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Kemiallinen pesu on suositeltavaa, mutta myös pesuohjeen mukainen huolellinen käsinpesu on mahdollista.
Kampanja Ei