-70%

Spencer-tarjotin - Harmaa

90,00 €

299,00 €

Note: Out of stock at the moment.

EN
Balmuir spencer tray gives a stylish and luxurious touch to any tabletop. The products are handcrafted and made of high quality first grade leather. It is an elegant addition on dinner table or works as a sophisticated organizer on a dresser. spencer tray is also a beautiful gift.

FI
Balmuir spencer-tarjotin on tyylikäs ja ylellinen tuote kattaukseen ja sisustukseen. Se tuo eleganssia illallispöydän esillepanoon ja sopii myös hienostuneeseen tavaroiden järjestelyyn. Tuotteet on valmistettu yksilöllisesti korkealaatuisesta kestävästä nahasta.

DESCRIPTION
Material: Buffalo leather
Colour: Grey
Size: 43 cm x D 70 cm x H 5 cm

*Size in picture: M*
Kuvaus
Materiaali: Nahka
Väri: Harmaa
Koko: L

Yksityiskohdat

EN Balmuir spencer tray gives a stylish and luxurious touch to any tabletop. The products are handcrafted and made of high quality first grade leather. It is an elegant addition on dinner table or works as a sophisticated organizer on a dresser. spencer tray is also a beautiful gift. FI Balmuir spencer-tarjotin on tyylikäs ja ylellinen tuote kattaukseen ja sisustukseen. Se tuo eleganssia illallispöydän esillepanoon ja sopii myös hienostuneeseen tavaroiden järjestelyyn. Tuotteet on valmistettu yksilöllisesti korkealaatuisesta kestävästä nahasta. DESCRIPTION Material: Buffalo leather Colour: Grey Size: 43 cm x D 70 cm x H 5 cm *Size in picture: M*