-50%

Spencer-tarjotin - Tummanruskea

143,00 €

287,00 €

Saatavilla heti

Valitse määrä :
EN
Balmuir Spencer tray gives a stylish and luxurious touch to any tabletop. The products are handcrafted and made of high quality first grade leather. It is an elegant addition on dinner table or works as a sophisticated organizer on a dresser. spencer tray is also a beautiful gift.

FI
Balmuir Spencer-tarjotin on tyylikäs ja ylellinen tuote kattaukseen ja sisustukseen. Se tuo eleganssia illallispöydän esillepanoon ja sopii myös hienostuneeseen tavaroiden järjestelyyn. Tuotteet on valmistettu yksilöllisesti korkealaatuisesta kestävästä nahasta.

DESCRIPTION
Material: Buffalo leather
Colour: Dark brown
Size: 43 cm x D 70 cm x H 5 cm
Kuvaus
Materiaali: Nahka
Väri: Tummanruskea
Koko: L

Yksityiskohdat

EN Balmuir Spencer tray gives a stylish and luxurious touch to any tabletop. The products are handcrafted and made of high quality first grade leather. It is an elegant addition on dinner table or works as a sophisticated organizer on a dresser. spencer tray is also a beautiful gift. FI Balmuir Spencer-tarjotin on tyylikäs ja ylellinen tuote kattaukseen ja sisustukseen. Se tuo eleganssia illallispöydän esillepanoon ja sopii myös hienostuneeseen tavaroiden järjestelyyn. Tuotteet on valmistettu yksilöllisesti korkealaatuisesta kestävästä nahasta. DESCRIPTION Material: Buffalo leather Colour: Dark brown Size: 43 cm x D 70 cm x H 5 cm

Lisätiedot

Tuotekoodi 145319400L