Sisilia-pellavakeittiöpyyhe - Straw

20,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :

Kaunis keittiöpyyhe pestyä pellavaa. Laadukas pellava kestää kulutusta ja säilyttää pehmeytensä käytössä, minkä ansiosta se on sopiva materiaali keittiöön. Keittiöpyyhe on tyylikäs käytännöllinen lisä omaan keittiöön, sillä sitä voi käyttää sekä käsipyyhkeenä että astiapyyhkeenä. Pellavapyyhe on kaunis sellaisenaan, eikä sitä ole välttämätöntä silittää. Pellavapyyhe on myös arvostettu tuliaisidea. Pellavapyyhe on valmistettu Euroopassa 100 % pellavasta.

Kuvaus
Materiaali: 100% pesty pellava, valmistettu Euroopassa
Väri: Straw
Koko: 50x70cm
Hoito-ohje: Konepesu 40°C. Pesu erillään muista tekstiileistä. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Liettua

Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä saattaa irrota nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.


Yksityiskohdat

Balmuirin pellavainen keittiöpyyhe kestää kulutusta ja tuntuu pehmeämmältä joka käytön jälkeen. Pyyhe vain paranee kulutuksen myötä. Piristä keittiötäsi värikkäällä ja laadukkaalla keittiöpellavalla. Pyyhe on mainio tuliainen perinteisten kukkien sijaan. Pellava ei vaadi välttämättä silitystä, vaan se näyttää kauniilta sellaisenaan. Pyyhkeet on valmistettu 100% kivipestystä eurooppalaisesta pellavasta.

Lisätiedot

Tuotekoodi 161001225
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot

Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä saattaa irrota nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.

Kampanja Ei