Personoitu Portofino-kylpytakki - Valkoinen

0,00 €

Valitse määrä:

Merkkien määrä enintään: 12

Hemmottele itseäsi tai yllätä rakkaasi kauniilla personoidulla Portofino-kylpytakilla. Portofino on valmistettu korkealaatuisesta 100 % puuvillasta, joka hyväilee ihoa ja hemmottelee käyttäjäänsä. Kietaise yllesi kylvyn jälkeen tai käytä aamutakkina. Tyylikäs Balmuir Portofino -kylpytakki on suosittu, arvostettu lahja niin naiselle kuin miehellekin. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.


Voit brodeerata kylpytakin selkään nimen tai nimikirjaimet. Valkoiseen kylpytakkiin brodeeraus tulee mustalla kaunokirjoituksella.


Huomioithan, että brodeeratuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.


Tutustu kokotaulukkoon.

Kuvaus
Materiaali: 100% puuvilla, 450 gr/m²
Väri: Valkoinen
Koko: S, M, L, XL, XS
Hoito-ohje: Konepesu 60°C asteessa. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

EN Pamper yourself or surprise your loved one with a personalized Portofino robe. Balmuir Portofino robe is made of high quality, fluffy and absorbent 100 % cotton. Elegant Portofino has a soft touch and it makes your bathroom feel like a spa. Wear after a bath or as a dressing gown for a cozy morning. Portofino robe is a popular, stylish gift for her and him. Initials or a name is placed in the back of the robe. With the black robe the embroidery comes in white. The applied font is as in the image. The size of the embroidery is adjusted according to the length of the name. Please notice that personalized products are not eligible for returns or changes. Delivery time is approximately 2 weeks longer. FI Hemmottele itseäsi tai yllätä rakkaasi kauniilla personoidulla Portofino-kylpytakilla. Portofino on valmistettu korkealaatuisesta 100 % puuvillasta, joka hyväilee ihoa ja hemmottelee käyttäjäänsä. Kietaise yllesi kylvyn jälkeen tai käytä aamutakkina. Tyylikäs Balmuir Portofino -kylpytakki on suosittu, arvostettu lahja niin naiselle kuin miehellekin. Voit brodeerata kylpytakin selkään nimen tai nimikirjaimet. Mustaan kylpytakkiin brodeeraus tulee valkoisella kaunokirjoituksella. Huomioithan, että brodeeratuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi. DESCRIPTION Material: 100 % cotton Colour: White robe with black embroidery Sizes: XS, S, M, L, XL (size chart) Package: Balmuir gift box