Pellavalautasliina - Seagrass

15,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :
Viimeistele kattaus tyylikkäillä pellavalautasliinoilla, jotka on valmistettu Euroopassa pestystä, 100 % pellavasta. Laadukas pellava kestää kulutusta ja säilyttää pehmeytensä käytössä, minkä ansiosta se on sopiva materiaali keittiöön. Pellavaservetti on kaunis sellaisenaan, eikä sitä ole välttämätöntä silittää. Kankainen lautasliina on ekologinen ja pitkäikäinen vaihtoehto kertakäyttöisille paperiserveteille.
Kuvaus
Materiaali: 100% pesty pellava, valmistettu Euroopassa
Väri: Seagrass
Koko: 45x45cm
Hoito-ohje: Konepesu 40°C. Pesu erillään muista tekstiileistä. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Liettua

Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä saattaa irrota nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.Yksityiskohdat

Decorate your table with Balmuir linen dinner napkins. Balmuir linen products are made of stone washed 100% European linen. Viimeistele kattaus Balmuir pellava servetillä. Balmuir pellava kestää kulutusta ja tuntuu pehmeämmältä joka käytön jälkeen. Täten tuotteemme paranevat vain kulutuksen myötä. Pellava ei vaadi välttämättä silitystä, vaan se näyttää kauniilta sellaisenaan. DESCRIPTION Material: 100% linen Colour: Seagrass Size: 45x45cm Product care: We recommend that all Balmuir table linen to be washed at 40 degrees. Wash separately.

Lisätiedot

Tuotekoodi 161054709
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot

Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä saattaa irrota nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.

Kampanja Ei