Pussilakana - Mel. Vaal.harmaa

179,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :
Balmuirin pellavalakanat tuovat kaunista vintagetunnelmaa makuuhuoneeseesi. Pellavalakanat tuntuvat ihastuttavan ilmavilta ja miellyttäviltä kaikkina vuodenaikoina. Balmuir-pellavavuodevaatteet on tehty Euroopassa valmistetusta korkealaatuisesta, pestystä pellavasta ja kudonnassa on käytetty hienointa, laadukasta lankaa. Materiaalin ja tuotteen pesukäsittelyn tuloksena Balmuir-pellavalakanat tuntuvat miellyttävän pehmeältä ihoa vasten. Pellavalakanat ovat helppohoitoisia, sillä niitä ei tarvitse välttämättä silittää - lakana näyttää kauniilta myös sellaisenaan.

Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä irtoaa nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.
Kuvaus
Materiaali: 100% pesty pellava, valmistettu Euroopassa
Väri: Meleerattu vaaleanharmaa
Koko: Pussilakana: 150x210cm
Hoito-ohje: Konepesu 40°C. Pesu erillään muista tekstiileistä. Tummat ja vaaleat sävyt pestävä erillään
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Liettua

Yksityiskohdat

BALMUIR linen products are made of stone washed 100% European linen with a vintage look and a superior feel. As a long-lasting and strong natural fiber, it only gets better with time. BALMUIR linen products are easy to care, no ironing is needed. BALMUIRin pellava kestää kulutusta ja tuntuu pehmeämmältä joka käytön jälkeen. Täten tuotteemme paranevat vain kulutuksen myötä. Pellava ei vaadi välttämättä silitystä, vaan se näyttää kauniilta sellaisenaan. DESCRIPTION Material: 100% linen Colour: Light grey melange Sizes: 150x210cm Product care: We recommend that all Balmuir bed and table linen to be washed at 40 degrees. Package: Gift packed in Balmuir gift box

Lisätiedot

Tuotekoodi 161012120
Lisätiedot Ei
Kokotiedot ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla
Kampanja ei saatavilla