-30%

Park Lane -12 kellon rasia

251,00 €

359,00 €

Saatavilla heti

+29,00 €

Merkkien määrä enintään: 3

Balmuir Park Lane -kellokotelo tarjoaa kauniin säilytyksen hienoimmille kelloillesi. Balmuir-kellokotelot on valmistettu yksilöllisesti korkealaatuisesta kestävästä croco-kuvioidusta nahasta. Balmuir Park Lane 12-kellokotelossa on tilaa 12 kellolle. Jokaisessa osiossa on irrotettava tyyny. Balmuir-kellokotelo on erinomainen lahja. Elegantti Park Lane -kokoelma henkii Lontoon Park Lane -alueen upeaa klassista tyyliä.

Voit personoida tuotteen 29 euron lisähintaan kirjoittamalla nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Toimitusaika on noin 2 viikkoa pidempi.
Kuvaus
Materiaali: Krokotiilikuvioitu nahka
Väri: Musta
Koko: 45x34x9.5cm
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

Balmuir Park Lane-kellokotelot tarjoavat ylellisen säilytyksen hienoimmille kelloillesi, joiden laatu ja arvo on sinulle tärkeää. Tuotteet on valmistettu yksilöllisesti korkealaatuisesta kestävästä croco-kuvioidusta nahkasta. Balmuir Park Lane 12-kellokotelossa on tilaa 12 kellolle. Jokaisessa osiossa on irrotettava tyyny. Balmuir-kellokotelo on erinomainen lahja. Elegantti Park Lane kokoelma henkii Lontoon Park Lane alueen klassista tyyliä.

Lisätiedot

Tuotekoodi 145506250