Päiväpeitto

399,00 €

Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

Balmuirin pellavaisella parivuoteen peitteellä tuot klassista tunnelmaa makuuhuoneeseen. Peitteen kaksipuolisuuden ansiosta voit vaihtaa helposti sisustuksen ilmettä. Reilun kokonsa ansiosta Balmuir-päiväpeite sopii useammalle sänkykoolle. Pellavapeite on valmistettu Euroopassa hienoimmasta, korkealaatuisesta pestystä pellavasta. Balmuirin pellavatuotteet ovat helppohoitoisia, sillä niitä ei tarvitse välttämättä silittää - ne näyttävät kauniilta sellaisenaan ja tuovat sisustukseen upean vintagetunnelman.

Huomioithan, että pellava on luonnonkuitu ja siksi siitä irtoaa nukkaa erityisesti ensimmäisten pesukertojen yhteydessä.
Kuvaus
Materiaali: 100% pesty pellava, valmistettu Euroopassa
Väri: Meleerattu tummanharmaa
Koko: Sängynpeite: 260x270cm
Valmistusmaa: Liettua

Yksityiskohdat

Balmuirin pellavaisella parivuoteen peitteellä tuot klassista henkeä makuuhuoneeseen. Peitteen kaksipuolisuus lisää vaihtelun mahdollisuutta sisustuksen ilmeeseen. Reilun kokonsa ansiosta peite sopii useammalle sänkykoolle. Peite on tehty parhaasta eurooppalaisesta pellavasta. Balmuir-pellavatuotteet ovat helppohoitoisia, sillä niitä ei tarvitse silittää. Pellavapeite on myös upea häälahja!

Lisätiedot

Tuotekoodi 161124120
Lisätiedot Ei
Kokotaulukko Ei
Lisätiedot Ei