Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Takit

Takit

Villakangastakit

BMuir-takkimallisto koostuu eleganteista villakangastakeista, joissa yhdistyy ajaton design ja korkealaatuiset luonnonmateriaalit, kuten kashmir ja mohair. Tutustu myös yhteensopiviin asusteisiin.

Suodata:

Naisten elegantit villakangastakit

BMuir-takkimallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia ja ajattomia villakangastakkeja. Takeissa on käytetty laadukkaita luonnonmateriaaleja, kuten mohairia ja kashmiria.

Bernice- ja Brina-takit on tehty Italiassa valmistetusta, himmeästi kiiltävästä villamohairsekoitekankaasta. Mohair antaa takeille upean kiillon ja villa lisää lämmittävyyttä. Materiaaliin on lisätty polyamidia tuomaan lisäkestävyyttä. Takkeja ovat saatavilla konjakin ja mustan värisinä.

Benita- ja Bea-takit on valmistettu kaksinkertaisesta villa-kashmirkankaasta, joka tekee takeista erityisen lämpimiä ja saa ne tuntumaan ihanan pehmeiltä ja ilmavilta ihoa vasten. Takeissa on 80 % villaa ja 20 % kashmiria. Takit ovat saatavilla kahdessa klassisessa värissä: camel ja meleerattu vaaleanharmaa.

Saat BMuir-villakangastakista pitkäikäisen ystävän huoltamalla sitä oikein. Säännöllinen tuuletus ja harjaus takin käyttökertojen välissä pitää takin pinnan kauniina. Takkia tulee säilyttää kuivassa ja ilmavassa tilassa käyttökertojen välissä. Mahdollisiin tahroihin ja kausihuoltoon suosittelemme kemiallista pesua. Lue lisää hoito-ohjeista >

BMuir-villakangastakki on ajaton lisä tyylikkääseen pukeutumiseen. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikkisi.