Avence-lippalakki - Meleerattu T.harmaa

109,00 €

Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

Klassinen Avence-lippalakki on valmistettu perulaisesta korkealaatuisesta baby alpakan villasta. Lippalakki on ommeltu Virossa.

Baby alpakka on materiaalina harvinaisen pehmeä ja kestävä. Baby alpakanvilla nyppyyntyy huomattavasti vähemmän kuin muut luonnonkuidut ja se sopii hyvin myös villa-allergikoille, sillä materiaali ei pölytä. Säädettävän nauhan avulla sporttinen lippalakki sopii sekä miehille että naisille. Yhdistä Avence-lippalakki muhkeaan huiviin lämmittämään viileinä päivinä. Avence-lippalakki on saatavilla viidessä kauniissa maanläheisessä värissä.
Kuvaus
Materiaali: 100% baby alpakan villa
Väri: Tummanharmaa
Hoito-ohje: Kuivapesu
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Viro
Lisätiedot: Materiaali Peru, ompelutyö Viro

Yksityiskohdat

Klassinen Avence-lippalakki on valmistettu perulaisesta korkealaatuisesta baby alpakan villasta. Baby alpakka on materiaalina harvinaisen pehmeä ja kestävä. Baby alpakanvilla nyppyyntyy huomattavasti vähemmän kuin muut luonnonkuidut ja se sopii hyvin myös villa-allergikoille, sillä materiaali ei pölytä. Säädettävän nauhan avulla sporttinen lippalakki sopii sekä miehille että naisille. Yhdistä Avence-lippalakki muhkeaan huiviin lämmittämään viileinä päivinä. Avence-lippalakki on saatavilla viidessä kauniissa maanläheisessä värissä.

Lisätiedot

Tuotekoodi 515000128
Lisätiedot Materiaali Peru, ompelutyö Viro
Kokotaulukko ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla