Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Shop By

Currently Shopping by:

  1. Poista tämä Malli: Nahkalaukut
  2. Poista tämä Yksityiskohtien väri: Kulta

Laukut

Laukut

Nahkalaukut

Balmuirin nahkalaukut on luotu laatutietoiselle kuluttajalle. Jokainen laukku on käsin valmistettu ja käsin viimeistelty pienintä yksityiskohtaa myöten. Nahkalaukun ostajalle maksuton nimikointi monogrammipainatuksella.

Hyödynnä etu: Estelle shopperin ostajalle lahjaksi Essie-sisälaukku. Lue lisää kampanjasäännöistä >

Suodata:

Balmuir-laukut sopivat arkeen ja juhlaan

Nahkalaukkumallisto koostuu yksinkertaisen tyylikkäistä nahkaisista käsilaukuista ja olkalaukuista, jotka soveltuvat käytettäväksi niin arjessa kuin juhlassakin.

Balmuirin laukut tehdään pitkälti käsityönä ja yhden laukun valmistus vaatii kymmeniä eri vaiheita. Laadukkaassa laukussa pienetkin yksityiskohdat on huomioitu tarkkaan. Esimerkiksi nahan reunat viimeistelymaalataan useaan kertaan. Laukun saumat viimeistellään ja varmistetaan käsiompelein. Laukut valmistetaan maineikkaassa, luksuslaukkuja valmistavassa perheyrityksessä. Yrityksellä on vuosikymmenten mittaiset perinteet laukkujen valmistuksessa ja uskomaton määrä tietotaitoa. 

Halutessasi voimme yksilöidä laukkusi nimikirjaimillasi. Jälkikäteen saat tuotteen nimikoitua Helsingin Brand Storessamme näyttämällä tuotteen mukana toimitettavaa aitoustodistusta.