Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Silkkihuivivinkit

Seitsemän tapaa käyttää silkkihuivia

Kaipaatko inspiraatiota arkipukeutumiseen? Kauniisti laskeutuva silkkihuivi on yksi vaatekaapin kulmakivistä, joka tuo uutta ilmettä asuun kuin asuun. Panosta laadukkaisiin asusteisiin ja vaatekaapistasi löytyy aina jotain päällepantavaa. Tutustu vinkkeihimme, joissa kerromme, kuinka piristää arkityyliä silkkihuivilla:

1. Kietaise huivi kaulaasi

Perinteisin tapa käyttää huivia on tietysti kietaista se kaulaan. Leikittele väreillä ja kuoseilla tai pitäydy klassisemmassa tyylissä, jossa värit ovat sulassa sovussa keskenään.

2. Viimeistele kampaus

Huonot hiuspäivät jäävät historiaan, kun kietaiset Forli-huivin nutturan tai ponnarin ympärille.
Voit myös sitoa huivin rusetiksi hiuksiisi, jos haussa on hieman romanttisempi tyyli. Jos olet taitava hiustenlaittaja, kokeile letittää huivi hiusten sekaan.

3. Hiuspanta tai turbaani

Päivitä arkilook käyttämällä huivia hiuspannan tilalla. Tämä vinkki toimii myös lyhyempiin hiuksiin. 
Hellepäivänä voi olla haastavaa olla tyylikäs, mutta tilanne muuttuu, kun teet huivista turbaanin. Samalla suojaat pääsi auringolta.

4. Huivi vyönä

Käytä huivia housuissa vyön tilalla tai käännä katseet kietomalla suurempi huivi vyötärölle. Tämä tyyli toimii hyvin varsinkin tunikamallisten mekkojen kanssa.

5. Stailaa laukkusi

Kun löydät sen täydellisen luottolaukun, käytät sitä luultavasti vuodesta toiseen. Tämä ei silti tarkoita, että laukun pitäisi näyttää aina samalta.
Laukku saa uuden ilmeen, kun kiedot sen kahvaan kuviollisen silkkihuivin. Vaihda huivia sesonkien vaihtuessa.

Löydä luottolaukkusi >

6. Kaunis kuin koru

Haluatko suojella luonnonmateriaaleista valmistettuja vaatteitasi koruilta, jotka tarttuvat herkästi vaatteisiin?
Huivia voi käyttää myös ranteessa rannekorun sijasta. Näyttävät statement-kaulakorut voi myös korvata pienemmällä huivilla.

Ihastu BMuir-kashmirvaatemallistoon >

 

7. Pehmeä lämmittäjä

Silkkihuivi ei vie paljoa tilaa laukussa, joten se kannattaa pakata mukaan, kun lähdet viettämään kesäpäivää kaupungille tai suuntaat lomalle.
Hauskan päivän ei tarvitse päättyä auringon laskuun, kun annat huivisi lämmittää hartioillasi.