Evan tote - Burgundy

549,00 €

Loppu verkkokaupasta toistaiseksi

Merkkien määrä enintään: 3

Elegantti ja moderni Evan tote on arkipäivän pelastus. Tilavaan Evan toteen mahtuvat niin kannettava tietokone kuin tärkeimmät päivittäiset tavaratkin. Monikäyttöisyyttä laukkuun tuovat kantokahvat sekä irrotettava olkahihna. Laukun mukana tulee pienempi sisälaukku, jossa kulkevat pienet tavarat. Evan tote on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, jonka kaunis pintakuvio on aito ja luonnollinen. Laukun etupuolta koristaa hopeinen Balmuir-logo.

Lue lisää nahkalaukkujen hoito-ohjeista.

Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä.

Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Kuvaus
Materiaali: Lehmännahka, hopeansävyiset metalliosat
Väri: Burgundy
Yksityiskohtien väri: Hopea
Koko: 31x37cm
Muut mitat: Olkahihnan pituus 98-113cm, Kahvan korkeus 17cm
Tuotteen mukana: Suojapussi, aitoustodistus
Hoito-ohje: Pyyhintä nihkeällä, värjäämättömällä liinalla.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Turkki

Yksityiskohdat

Elegantti ja moderni Evan tote on arkipäivän pelastus. Tilavaan Evan toteen mahtuu niin kannettava tietokone kuin päivittäiset tavaratkin. Monikäyttöisyyttä laukkuun tuovat kantokahvat sekä irrotettava olkahihna. Laukun mukana tulee pienempi sisälaukku, jossa kulkee tärkeimmät pienet tavarat. Evan tote on valmistettu korkealaatuisesta nahasta, jonka kaunis pintakuvio on aito ja luonnollinen. Laukun etupuolta koristaa kultainen Balmuir-logo. Lue lisää nahkalaukkujen hoito-ohjeista. Halutessasi saat tuotteeseen maksuttoman monogrammipainatuksen verkkokaupassa syöttämällä nimikirjaimet yllä olevaan kenttään. Jälkikäteen tuote on mahdollista personoida näyttämällä mukana toimitettavaa aitoustodistusta Balmuir Brand Store’ssa Helsingissä. Kuvissa on mallikuva monogrammista. Huomioithan, että personoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Lisätiedot

Tuotekoodi 599210690
Lisätiedot ei saatavilla
Kokotaulukko ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla