Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

BMuir Coat Collection by Patisse

 

Stylistin tyylivinkit syksyyn

BMuir Coat Collection by Patisse A Lody

Osana BMuir AW20/21 -mallistoa Balmuir lanseerasi neljä villakangastakkia. Takeissa toistuu klassinen värimaailma, ajaton muotokieli ja upeat luonnonmateriaalit: kashmir, mohair ja villa.

Stylisti Patisse A Lody vieraili Helsingin Balmuir Brand Storella ja kokosi neljä asukokonaisuutta uusien BMuir-villakangastakkien ympärille. Tutustu tyyleihin ja poimi vinkit syyspukeutumiseen. Katso myös video, jossa Patisse kertoo kuinka valita oikea takki.

Yksinkertaisen tyylikästä

Yksinkertainen ja siisti asu sopii illalliselle tai vaikka teatteriin. Klassinen silkkihame ja silkkipaita saavat mekkomaisen ilmeen, kun yhdistät asuun vyön. Jos sää on viileämpi, pue päälle kaunis kashmirneuletakki, jossa on kivat helminapit. Neuletakki tuo tyyliin juhlavuutta.

Tuotteet:

Cremona-hattu, musta

Benita-villakangastakki, meleerattu vaaleanharmaa

Maya-silkkitoppi, musta

Monica-silkkihame, musta

Tara-neuletakki, ivory

Solkivyö, musta

Asu aktiiviseen päivään

Kukapa ei haluaisi rentoa, mutta tyylikästä asua. Kashmiroloasu sopii huolettoman sporttiseen tyyliin. Yhdistä asuun lenkkarit tai saappaat. Tilavaan Ellie-nahkalaukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen, vaikkapa treenitarvikkeet. Valitse aktiiviseen päivään kevyempi Bea-takki.

Tuotteet:

Adalyn-pipo, coffee bean

Vicency-kashmirneule, almond

Vesta-culotte-housut, almond

Ellie-nahkalaukku, cognac

Bea-villakangastakki, camel

 

Pukeudu kerroksittain

Kerrospukeutuminen on syksyn juttu. Yhdistä silkkimekon kanssa lyhyt kashmirneulepaita, joka puetaan mekon alle. Neuleen tilalle voi valita myös silkkisen kauluspaidan. Pitkä musta villakangastakki sopii sekä arkeen että juhlaan.

Tuotteet:

Thea-baskeri, musta

Tanya-kashmirneule, ivory

Megan-silkkimekko, musta

Eloise-nahkalaukku, musta

Brina-villakangastakki, musta

Tyylikkäänä töihin

Tämä look sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön. Kauden uutuuteen, ruosteenoranssiin mohairneuleeseen, on yhdistetty valkoinen silkkipaita, joka antaa asukokonaisuudelle pehmeyttä. Syksyinen sävymaailma toistuu hameen värityksessä.

Tuotteet:

St. Marcel -baskeri, rust

Adalia-neule, rust

Malene-silkkikauluspaita, ivory

Monica-silkkihame, rust

Bernice-villakangastakki, camel