Tuotevertailu

Tuotevertailussa ei ole tuotteita.

Shop By

Currently Shopping by:

  1. Poista tämä Väri: Musta
  2. Poista tämä Malli: Capri-huivit
  3. Poista tämä Malli: Montblanc-huivit

Huivit

Huivit

Naisten huivit

Balmuir-huivit tuovat ripauksen eleganssia asuun kuin asuun ja on upea katseenvangitsija niin arjessa kuin juhlassakin. Tutustu mallistoon ja valitse suosikkisi.

Maksuton toimitus Suomeen 16.2. saakka. Tilaathan ystävänpäivälahjat ke 12.2. klo 12 mennessä, jotta ne ehtivät ajoissa perille. Tutustu ystävänpäiväetuihin >

Naisten kaulahuivit ja kaulaliina

Balmuir-huivi tuo ripauksen eleganssia jokapäiväiseen asuun ja on upea katseenvangitsija niin arjessa kuin juhlassa. Huivivalikoima koostuu pehmoisista kashmir-, alpakanvilla-, kid mohair- ja villahuiveista, jotka lämmittävät hartioita viileälläkin säällä. Lämpimämmille keleille sekä sisäkäyttöön soveltuvat kauniit silkki- ja pellavahuivit ihastuttavat upeilla väreillään.

Tyylikäs huivi lämmittää ja suojaa, mutta toimii samalla myös juhlavana asusteena. Laajasta huivivalikoimastamme löydät huivin arkeen ja juhlaan. Voit solmia huivin koristeellisesti kaulaan, jolloin huivi toimii näyttävänä kaulakoruna. Kokeile huivia myös päähän hiuspantana tai huiviturbaanina. Pientä huivia voit käyttää myös vyönä tai laukun koristeena. Huivivalikoimastamme löydät erilaisia huiveja ja kaulaliinoja useaan eri käyttötarkoitukseen!