Monticello-panamahattu - Natural

0,00 €

Valitse määrä:
Balmuir Monticello -panamahattu on klassinen malli, jossa on leveä lieri. Luonnonvalkoinen väri yhdistettynä raidalliseen hattunauhaan sekä Balmuir-pinssikoristeeseen luo elegantin kokonaisuuden. Jokainen hattu on tehty käsityönä punomalla käyttäen materiaalina panamapalmun lehtiliuskoja. Hatun valmistus kestää noin 3 - 4 viikkoa. Balmuir Monticello -hattu täydentää tyylikkään ja rennon kesäasusi. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Hoito-ohje: Älä jätä hattua auringon valoon tai kuiviin paikkoihin, sillä hatun värit saattavat haalistua. Jos hattusi kuivuu ja haurastuu, voit suihkuttaa sitä kevyesti puhtaalla vedellä. Anna hatun ottaa ilmasta kosteutta pitämällä sitä esimerkiksi kylpyhuoneessa.
Kuvaus
Materiaali: Toquilla-palmu
Väri: Nature
Koko: M: 57-58cm
Hoito-ohje: Pyyhi varovasti saippuaveteen kostutetulla vaalealla liinalla ja kuivaa lopuksi vaalealla pyyhkeellä

Yksityiskohdat

Balmuir Monticello-panamahattu on klassinen malli, jossa on leveä lieri. Luonnonvalkoinen väri yhdistettynä raidalliseen hattunauhaan sekä Balmuir-pinssikoristeeseen luo elegantin kokonaisuuden. Jokainen hattu on tehty käsityönä punomalla käyttäen materiaalina panamapalmun lehtiliuskoja. Hatun valmistus kestää n. 3-4 viikkoa. Balmuir Monticello-hattu täydentää tyylikkään ja rennon kesäasusi.

Lisätiedot

Tuotekoodi Monticello - Panama hat -Natural