Montblanc huivi - Meleerattu Harmaa

239,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :
Balmuir Montblanc -huivi on valmistettu hienoimmasta, miellyttävän pehmeästä kashmirista. Erittäin korkean laadun takaa tarkkaan valikoidun materiaalin lisäksi langan huolellinen kehrääminen ja perinteinen neulonta. Balmuir Montblanc -huivi on monikäyttöinen, rento ja tyylikäs asuste moneen eri asukokonaisuuteen ja tilaisuuteen. Kevyttä ja ilmavaa huivia voi käyttää shaalimaisesti tai voit kietaista sen lämmittämään kaulanympärille. Huivin voi yhdistää tyylikkäiden St. Marcel-baskerin, Chapelle-pipon, Chapelle-pannan tai Zermatt-hanskojen kanssa.

Muistathan myös huoltaa kashmirtuotteitasi? Lue lisää Balmuirin kashmirtuotteiden alkuperästä ja niiden huollosta blogistamme.
Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Meleerattu harmaa
Koko: 70x180cm
Hoito-ohje: Kuivapesu
Pakkaus: Balmuir-lahjapussi ilman nauhaa
Valmistusmaa: Kiina

Yksityiskohdat

Balmuir Montblanc-huivi on valmistettu hienoimmasta, miellyttävän pehmeästä kashmirista. Erittäin korkean laadun takaa tarkkaan valikoidun materiaalin lisäksi langan huolellinen kehrääminen ja perinteinen kudonta. Balmuir Montblanc -huivi on monikäyttöinen, rento ja tyylikäs asuste moneen eri asukokonaisuuteen ja tilaisuuteen.

Lisätiedot

Tuotekoodi 125001108
Lisätiedot Ei
Kokotaulukko Ei
Lisätiedot Ei