Monaco-panamahattu - Champagne

0,00 €

Valitse määrä:
Balmuir Monaco -panamahattu on klassinen, leveälierinen hattumalli. Nauhassa pieni Balmuir-pinssikoriste. Jokainen Monaco-hattu tehdään käsin punomalla panamapalmun lehtiliuskoista Equadorissa - hatun valmistus kestää noin 3 - 4 viikkoa. Balmuir Monaco -panamahattu täydentää tyylikkään ja rennon kesäasun. Väriskaalasta löytyy klassisten värien lisäksi hehkuvia kesän sävyjä.

Hoito-ohje: Älä jätä hattua auringon valoon tai kuiviin paikkoihin, sillä hatun värit saattavat haalistua. Jos hattusi kuivuu ja haurastuu, voit suihkuttaa sitä kevyesti puhtaalla vedellä. Anna hatun ottaa ilmasta kosteutta pitämällä sitä esimerkiksi kylpyhuoneessa.
Kuvaus
Materiaali: Toquilla-palmu
Väri: Champagne
Koko: M: 57-58cm, L: 59-60cm, XL: 61cm, S: 55-56cm
Hoito-ohje: Pyyhi varovasti saippuaveteen kostutetulla vaalealla liinalla ja kuivaa lopuksi vaalealla pyyhkeellä

Yksityiskohdat

Balmuir Monaco-panamahattu on klassinen malli, jossa on leveä lieri. Nauhassa on Balmuir-pinssikoriste. Jokainen hattu on tehty käsityönä punomalla käyttäen materiaalina panamapalmun lehtiliuskoja. Hatun valmistus kestää n. 3-4 viikkoa. Balmuir Monaco-panamahattu täydentää tyylikkään ja rennon kesäasusi. Väriskaalasta löytyy klassisten värien lisäksi hehkuvia kesän sävyjä.

Lisätiedot

Tuotekoodi monaco-panama-hat-champagne