Molly-silkkipaita - Gold Yellow

0,00 €

Valitse määrä:
Lyhythihaisessa Molly-silkkipaidassa on pyöreä pääntie, pyöristetty ja takaa hieman pidempi helma sekä pienet sivuhalkiot. T-paita on valmistettu miellyttävästä, hienostuneesta silkistä, johon on lisätty hieman elastaania käyttömukavuutta ja kestävyyttä lisäämään. Paidan mitoitus on normaali.
Kuvaus
Materiaali: 93% silkki, 7% elastaani
Väri: Gold yellow
Koko: XS, S, M, L, XL
Kokotiedot: Koon M pituus on 64 cm. Tutustu mittataulukkoon>
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Silitys tarvittaessa matalalla lämmöllä. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
BMuir-silkkimallisto on ensiluokkainen valikoima himmeästi hohtavia silkkivaatteita, jotka sopivat moneen tyyliin ja tilanteeseen. Ajattomia tuotteita on helppo yhdistellä myös BMuir-neuleisiin ja muihin Balmuirin asusteisiin. BMuir-silkkimallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.


Tutustu koko BMuir-silkkimallistoon >


BMuir logo

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi molly-t-shirt-gold-yellow
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Koon M pituus on 64 cm. Tutustu mittataulukkoon>
Lisätiedot BMuir-silkkimallisto on ensiluokkainen valikoima himmeästi hohtavia silkkivaatteita, jotka sopivat moneen tyyliin ja tilanteeseen. Ajattomia tuotteita on helppo yhdistellä myös BMuir-neuleisiin ja muihin Balmuirin asusteisiin. BMuir-silkkimallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Tutustu koko BMuir-silkkimallistoon >

BMuir logo

Kampanja Ei