Milana-silkkipusero - Ivory

0,00 €

Valitse määrä:
Milana-silkkipusero on väljä ja laatikkomainen malliltaan. Siinä on muodikas, laskettu olkalinja sekä ¾-pituiset hihat, jotka tekevät puserosta loistavan valinnan monille. Silkkipusero on helppo yhdistää hameeseen tai housuihin ja asustaa niin arkeen kuin juhlaan. Himmeästi hohtava silkki tuo asuun ripauksen ylellisyyttä.
Kuvaus
Materiaali: 93% silkki, 7% elastaani
Väri: Luonnonvalkoinen
Koko: S, M, L
Kokotiedot: Tutustu kokotaulukkoon >
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Silitys tarvittaessa matalalla lämmöllä. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
BMuir-silkkimallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia silkkipaitoja, jotka sopivat moneen tyyliin ja tilanteeseen. Ajattomia tuotteita on helppo yhdistellä myös BMuir-neuleisiin ja muihin Balmuirin asusteisiin. BMuir-silkkimallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.


Tutustu koko BMuir-silkkimallistoon >


BMuir logo

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi milana-silk-blouse-ivory
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Tutustu kokotaulukkoon >
Lisätiedot BMuir-silkkimallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia silkkipaitoja, jotka sopivat moneen tyyliin ja tilanteeseen. Ajattomia tuotteita on helppo yhdistellä myös BMuir-neuleisiin ja muihin Balmuirin asusteisiin. BMuir-silkkimallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Tutustu koko BMuir-silkkimallistoon >

BMuir logo

Kampanja Ei