Marcia-silkkipaita - Crystal Pink

0,00 €

Valitse määrä:
Marcia-silkkipaitaa koristavat pääntien takana oleva halkio nappikiinnityksellä sekä korkeat kalvosimet, jotka tuovat eleganttiin puseroon juhlavaa ilmettä. Puserossa on myös takaa hieman pidempi, pyöristetty helmalinja. Vahva, hienostunut silkki on vaatekaapin ajaton klassikko, joka tuntuu iholla aina mukavalta. Pieni määrä elastaania tuo puserolle käyttömukavuutta. Himmeästi hohtava silkki saa puseron värit hehkumaan.
Kuvaus
Materiaali: 93% silkki, 7% elastaani
Väri: Light taupe
Koko: XL
Kokotiedot: Tutustu kokotaulukkoon >
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Silitys tarvittaessa matalalla lämmöllä. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
BMuir-silkkimallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia silkkipaitoja, jotka sopivat moneen tyyliin ja tilanteeseen. Ajattomia tuotteita on helppo yhdistellä myös BMuir-neuleisiin ja muihin Balmuirin asusteisiin. BMuir-silkkimallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.


Tutustu koko BMuir-silkkimallistoon >


BMuir logo

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi marcia-silk-blouse-crystal-pink
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Tutustu kokotaulukkoon >
Lisätiedot BMuir-silkkimallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia silkkipaitoja, jotka sopivat moneen tyyliin ja tilanteeseen. Ajattomia tuotteita on helppo yhdistellä myös BMuir-neuleisiin ja muihin Balmuirin asusteisiin. BMuir-silkkimallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Tutustu koko BMuir-silkkimallistoon >

BMuir logo

Kampanja Ei