Maksutavat

 

Tuotteen hinta on näkyvillä tilausvaiheessa. Toimituspaikan mukaiset kulut lisätään tilaukseen, kun toimituspaikka on tiedossa. Toimituskulut on nähtävillä Toimituskulut-sivulla.

Kaikki Balmuir-verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroissa (EUR) ja ne sisältävät 24 % arvonlisäveron. Varaamme oikeuden teknisistä ja inhimillisistä virheistä johtuvien hintojen korjauksiin ja tarkistuksiin.

Toimitukset EU:n ulkopuolelle ovat arvolisäverovapaita. Huomioitavaa on, että tulleja, veroja ja muita välitysmaksuja voidaan soveltaa määräpaikan mukaan ja ne peritään toimitusaikana asiakkaalta. Balmuir ei ole vastuussa näistä kuluista.

Toimitettu tilaus on Balmuirin ostotilaus. Myynti tulee sitovaksi, kun saamme maksun ja lähetämme tilauksen asiakkaalle. Balmuir-verkkokauppa pidättää itsellään oikeuden hylätä tilaukset oman harkintansa mukaan, esimerkiksi, jos tuotetiedoissa on ollut selkeä hintavirhe. Maksu on vastaanotettava ennen tilauksen vastaanottamista. Hyväksymme seuraavat luotto- ja maksukortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard sekä muut maksusivulla näkyvät verkkopankit ja maksutavat. Balmuir-verkkokauppa tallentaa tilaustiedot. Tilauksen onnistumisen merkiksi lähetämme asiakkaan sähköpostiin tilausvahvistuksen, joka voidaan myös tulostaa tarvittaessa.

 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla, ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

------------------------------------------------------------------

 

Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj, FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: +358 207 181830

Nätbanker

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.