Madilyn-silkkipusero - Floral Print

139,50 €

279,00 €

Loppu verkkokaupasta

Madilyn-silkkipuserossa on kaunis pystykaulus, syvä V-aukko sekä pussihihat. Yksityiskohtina on lisäksi kaarrokkeen yhteyteen lisätyt poimutukset. Puseron mitoitus on väljä, mutta kuitenkin istuva olkalinjaltaan. Tyylikäs silkkipusero sopii loistavasti niin toimistoon kuin juhlavampaankin asuun. Silkin himmeä hohde tuo ilmeeseen ripauksen ylellisyyttä.
Kuvaus
Materiaali: 100 % silkkisifonki
Koko: XL
Hoito-ohje: Käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus. Silitys tarvittaessa matalalla lämmöllä. Kuivapesua suositellaan.
Pakkaus: Lahjapaketointi
Valmistusmaa: Kiina
BMuir-silkkimallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia silkkipaitoja, jotka sopivat moneen tyyliin ja tilanteeseen. Ajattomia tuotteita on helppo yhdistellä myös BMuir-neuleisiin ja muihin Balmuirin asusteisiin. BMuir-silkkimallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.


Tutustu koko BMuir-silkkimallistoon>


BMuir logo

Yksityiskohdat

-

Lisätiedot

Tuotekoodi 2117006475XL
Lisätiedot Ei
Kokotiedot Ei
Lisätiedot BMuir-silkkimallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia silkkipaitoja, jotka sopivat moneen tyyliin ja tilanteeseen. Ajattomia tuotteita on helppo yhdistellä myös BMuir-neuleisiin ja muihin Balmuirin asusteisiin. BMuir-silkkimallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Tutustu koko BMuir-silkkimallistoon>

BMuir logo

Kampanja Ei