Lausanne-kashmirponcho

259,00 €

Tuote saatavilla

Valitse määrä :

BMuir Lausanne-kashmirponcho toimi sekä ponchona että huivina. Hienoimmasta kashmirista valmistettu poncho on ylellisen pehmeä ja lämmin. Kashmirponchon tyylikkyyttä lisäävät sen kauniit hopeanväriset metalliset napit sivuissa, jotka avaamalla poncho muuntuu huiviksi.


BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Kiinan Sisä-Mongoliassa tuotetusta kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia. Tutustu kokotaulukkoon. 


Ostaessasi Lausanne-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta. Kampa toimitetaan tuotteen mukana.


Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin.


BMuir logo

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Burgundy
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: One size, pituus päällä 80 cm. Suorakaitaleen pituus 57 cm ja leveys 166 cm. Studiomallimme on 174 cm pitkä.

Yksityiskohdat

Lausanne-kashmirponcho on osa BMuir-mallistoa. Laadukkaasta kashmirista valmistettu poncho on täydellinen vaatekappale lämmittämään talvipakkasilla. Yhdistä poncho tyylikkäisiin Lausanne-kashmirhousuihin luodaksesi tyylikkään ja pehmoisen oloasun. Tee olosi mukavaksi kotona tai matkustaessasi B-Muir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Lisätiedot

Tuotekoodi 122010519
Lisätiedot One size, pituus päällä 80 cm. Suorakaitaleen pituus 57 cm ja leveys 166 cm. Studiomallimme on 174 cm pitkä.
Kokotaulukko ei saatavilla
Lisätiedot ei saatavilla