Uusi

Lausanne-kashmirhousut - Sand Melange

0,00 €

Valitse määrä:

Lausanne-kashmirhousut ovat osa BMuir-mallistoa. Laadukkaasta 100 % kashmirista valmistetut housut yhdistettynä Lausanne-kashmirponchoon tai kashmirhuppariin luovat tyylikkään ja pehmoisen oloasun. Tee olosi mukavaksi kotona tai matkustaessasi BMuir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongoliassa tuotetusta kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Ostaessasi Lausanne-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta (edun arvo 5,90€). Kampa toimitetaan tuotteen mukana.

Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin.

Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.

Mitat (cm): XS / S / M / L / XL
Vyötärö: 66 / 70 / 74 / 80 / 86
Lantio: 88 / 92 / 96 / 102 / 108
Sisäsauma: 78 / 78 / 78 / 80 / 80
Huomioithan, että mittatiedot voivat vaihdella +/- 0,5-1,5 cm.

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Meleerattu sand
Koko: L, M, S, XL, XS
Hoito-ohje: Varovainen vesipesu: Pese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuir-lahjapaketointi

Yksityiskohdat

Lausanne-kashmirhousut ovat osa BMuir-mallistoa. Laadukkaasta kashmirista valmistetut housut yhdistettynä Lausanne ponchoon tai kashmirhuppariin luovat tyylikkään ja pehmoisen oloasun. Tee olosi mukavaksi kotona tai matkustaessasi B-Muir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia. Toimitamme kaikki tuotteet kauniissa, silkkinauhoin viimeistellyssä Balmuir-lahjapakkauksessa.