Lausanne-kashmirhousut - Musta

0,00 €

Valitse määrä:

Lausanne-kashmirhousut ovat osa BMuir-mallistoa. Tyylikkäiden kashmirhousujen lahkeensuissa on leveät joustinneulereunat ja vyötäröllä on kiristysnyöri. Laadukkaasta 100% kashmirista valmistetut housut yhdistettynä Lausanne ponchoon tai kashmirhuppariin luovat tyylikkään ja pehmoisen oloasun. 
Tee olosi mukavaksi kotona tai matkustaessasi B-Muir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Kiinan Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.
Tutustu kokotaulukkoon. Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko M.
Ostaessasi Lausanne-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta (edun arvo 5,90€). Kampa toimitetaan tuotteen mukana.
Tutustu kashmirin hoito-ohjeisiin.


BMuir logo

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Musta
Koko: L, M, S, XL, XS
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Varovainen vesipesu: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pe
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina

Yksityiskohdat

Lausanne-kashmirhousut ovat osa BMuir-mallistoa. Laadukkaasta kashmirista valmistetut housut yhdistettynä Lausanne ponchoon tai kashmirhuppariin luovat tyylikkään ja pehmoisen oloasun. Tee olosi mukavaksi kotona tai matkustaessasi BMuir-malliston oloasuilla. BMuir-mallisto on ensiluokkainen valikoima klassisia, hienoimmasta Sisä-Mongolian kashmirista valmistettuja vaatteita. Mallisto on suunniteltu laatutietoisille ihmisille, jotka arvostavat luonnonmateriaaleja ja ajatonta designia.

Lisätiedot

Tuotekoodi lausanne-cashmere-sweatpants-xs-xl-black