Lausanne-kashmirtakki - Light Sand Melange

0,00 €

Valitse määrä:

Lausanne-kashmirtakki on lämmin, käyttäjäänsä hemmotteleva pitkälinjainen neuletakki. Hienoimmasta kashmirista valmistettu Lausanne-neuletakki tuntuu miellyttävältä iholla, sillä se on erittäin kevyt ja pehmeä. Kashmiraamutakissa on etutaskut ja vyötäröllä solmittava vyö. Laadukkaaseen Lausanne -kashmirtakkiin on ihana pukeutua kaikissa tilanteissa.


Tutustu kokotaulukkoon. 


Ostaessasi BMuir-kashmirtuotteen, saat tuotteen hoitoon tarkoitetun kashmirkamman veloituksetta. Kampa toimitetaan tuotteen mukana.


Suosittelemme kashmirneuleiden säilyttämistä viikattuna ja säännöllistä tuuletusta. Lue lisää kashmirneuleiden hoito-ohjeista >


BMuir logo

Kuvaus
Materiaali: 100% kashmir
Väri: Light sand melange
Koko: XS, S, M, L
Tuotteen mukana: Kashmirkampa
Hoito-ohje: Käsinpese väljässä, max. 30°C vedessä nurinpäin, käytä villapesuainetta. Ei huuhteluainetta. Älä kierrä tai liota. Poista liika vesi pyyhkeen sisällä. Muotoile kosteana. Tasokuivaus välttäen auringonvaloa. Suosittelemme kemiallista pesua.
Pakkaus: Balmuirin lahjapaketointi satiininauhoin
Valmistusmaa: Kiina
Lisätiedot: Studiomallimme on 174 cm pitkä ja hänellä on yllään koko S. Koon M pituus 112cm.

Yksityiskohdat

Balmuir Lausanne kashmiraamutakki on ylellinen ja hemmotteleva kotiasu. Huippulaadukas materiaali on erityisen pehmeä ja miellyttävä iholle. Siihen on ihana pukeutua kylvyn jälkeen tai aamun hetkiin. Balmuir Lausanne aamutakki on myös arvostettu lahja.

Lisätiedot

Tuotekoodi lausanne-cashmere-robe-light-sand-melange